onsdag den 4. september 2013

Overgangen fra baby til en lille dreng...

  Jeg har været fuld gang med at sortere ud, flytte om på Olivers værelse i dag (ja ferien bliver brugt flittigt). Jeg synes det er hårdt, fordi lige pludselig gik det op for mig, efter jeg fik pusleplads, babylegetøj, for småt tøj osv. pakket væk, at min lille baby, ikke er en baby mere, men min lille dreng. Nu går tiden da for stærkt. Nå men den tanke kommer jeg nok til at gå lidt med endnu. Nu mangler jeg bare hente sønnen fra vuggestue, og se hvad han siger til sit "nye" værelse. Jeg mangler lige en smule på væggene endnu, før jeg er helt tilfreds. Oliver havde før en stor wallsticker med Ugler og træer med blomster. De fleste af dem havde han ødelagt, den lille pillefinger, så jeg har kasseret mange af stickerne, men brugt dem som kunne bruges. 
Jeg har længe gået og tænkt på at anskaffe en ny seng Oliver, men eftersom vi har en dum trappe på overetagen, er jeg bange for den lille prut, falder ned af den, eller er jeg bare for overbeskyttende? Jeg synes nemlig han er ved at vokse ud af tremmesengen, jeg håber dog at han kan ligge der et år endnu, så han kan få en køjeseng, som jeg ønsker højt til ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen