søndag den 18. august 2013

Makeover -nyt studio er på vej

Indlæggene her på bloggen, bliver der længere og længere i mellem. Jeg tror jeg har tabt lidt interesse, hvor jeg imod er fuldstænding hooked på instagram. Jeg går under navnet: miameyland.

Men stadig prøver jeg holde fast i bloggen, jeg ønsker ikke at hive stikket ud endnu. 

Jeg har rigtig meget mellem ørerne fortiden, jeg nogle gange synes at jeg slet ikke kan følge med. En af mine prijekter er at sætte mit og min brors gamle kælderværelse i stand. Det står nu tomt hos min mor efter vi begge er flyttet hjemmefra. Jeg har længe gået at higet efter et sted hvor der sådan set var plads til mig, og eftersom jeg er 'flyttet' ud af vores stue, har jeg ikke rigtig noget sted at være. Jeg tog snakken med min mor og også hun ønsker sig i sted (hun er ligeså kreativ som mig -det må ligge i generne), efterfølgende tog vi beslutningen det skal være vores nye studio. Min bror er udlært tømre og med hans kammerat, gik det pludselig stærkt. Det 36 kvadratmeter rum blev hurtigt tømt fra skabe, lister til gulvtæppe. Og jeg gik igang med at spartle, hold da op man kan lave mange huller i væggen på 14 år. Næste skridt var at male. Pyhr jeg havde glemt hvor længe dette tager, men  ting tger tid og hvor keg dog glæder mig til det er færdigt!! Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen