tirsdag den 28. maj 2013

Nogle gange glemmer man sig selv...


Jeg har, efter jeg har oplevet et stort vægttab på min krop, holdt min træning til at være 4-5 gange om ugen samt levet efter en god og variende kost. Men dette kan godt være svært at holde efter man er blevet forældre da min lille familie betyder så meget for mig at jeg ikke lige kommer afsted til træningen når jeg får til spisetid. Og det kan "desvære" mærkes på kiloene, jeg har ikke helt fået smidt alt endnu efter graviliteten, og det går mig på, så det skal der gøres noget ved, så jeg har sat mig for at jeg skal aftaed mindst 2 gange ugeligt! Udover jeg bliver glad, kan jeg også mærke på mine to drenge at det ligeså vel har en virkning på dem at jeg er mere glad og har mere energi. Så afsted skal jeg :) 

2 kommentarer:

 1. Ja man skal huske sig selv - det ved jeg jo desværre af bitter erfaring, men nu er jeg klogere og dejligt egoistisk med uddannelse (fordi det er min drøm og gør mig glad), træning flere gange om ugen (fordi det gør mig glad og tilfreds med mig selv) og masser af hygge og krea (bare fordi det gør mig glad) :))))

  Smil

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Karina. Det glemmer man bare:) Jeg tror det er en typisk kvindeting, for jeg synes ikke jeg ser på samme måde hos mændene;)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen