onsdag den 15. maj 2013

Meget stille...

Der er meget stille her hos på bloggen. Ikke fordi jeg ikke længere er kreativ eller har lyst til at vise noget frem, helt bestemt at jeg stadig har lyst til de ting. Men efter jeg har startet på arbejde igen og i takt med Trolden er bliver ældre, hygger jeg mig rigtig meget med ham og familien selvfølgelig, så kommer bloggen bare længere og længere ned af ranklisten. 

Efter jeg har fået øjnene op for instagram, er det virkelig gået op for mig hvor blogger, eller bare generelt at sidde på computeren, tager tid, for så skal man da lige, også lige. Bum og der er gået 1-2 eller 3 timer med det. Men med intagram, er det bare hurtigt og nemt. Men det skal dog siges at jeg ikke opgiver min blog fuldstændig, mine indlæg vil bare blive postet længere mellem hinanden. Så helt forsvinder jeg ikke, da jeg stadig nyder at læse en masse hos jer andre, der bruger jeg bloglovin, app'en der, synes dog den er lidt underlig når man skal kommentarer et indlæg, jeg synes ikke rigtig den viser min kommentar frem når jeg har oploadet den? 

Du kan iøvrigt finde mig på instagram: @miameyland

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen