mandag den 1. april 2013

Ting tager tid..
  Efter at vores lille familie er blevet udvidet samt jeg er kommet i arbejde igen, kan jeg bare mærke alle de ting jeg sætter mig for i løbet af en dag, som jeg kunne gøre før i tiden i et snuptag, bare ikke kan lade sig gøre mere. Jeg elsker Post it, men eftersom tiden løber fra mig, er jeg holdt op med at skrive dem, det stresser mig at have dem hængende rundt omkring. Førhen var de overalt. Jeg kunne fylde hele min opslagstavle eller køleskab med dem. 
Påsken er blevet brugt på rigtig at slappe af (jeg har været rigtig heldig at kunne holde fri i 5 dage, fantastisk) og få sovet! For hold da op jeg har haft brug for søvn. 
Også med familiens udvidelse (lyder som om vi har fået flere end et barn), kan jeg bare mærke i takt med Oliver bliver større og ældre, at vi virkelig har brug for mere plads. Lige nu, består vores stue af: stue, kontor, hobbyrum og Olivers legested med meget af hans legetøj. Mange ting presset ind i et rum. Jeg savner desperat et sted hvor vi kan have en rigtig spiseplads, altså spisestue når vi får familiebesøg, da i køkkenet er temmelig trangt med både pusleplads og spise og selvfølgelig køkken. Desværre går der nok noget tid endnu før vi kan flytte til noget større, da jeg lige skal være færdig med min elevplads (2 år) og manden begynder på uddannelse her til sommer, så jeg må bare tænke positivt, og prøve at acceptere det at det ikke bliver anderledes lige pt. Jeg kunne pakke min hobbyplads ned, for at få lidt mere plads, men så også igen, jeg kan ikke undvære mit hjørne, selvom det fylder en god del af den ene hjørne halvdel af vores stue. Jeg har også leget med ideen om at flytte mit hobbyhjørne op i på Olivers værelse (som var oprindeligt mit sted før han kom til verden) da han jo kun bruger det til at sove i og opbevaring af hans legesager. Han leger ikke deroppe, da vi ikke kan lukke af til trappen, men så opstår næste problem, hvor skal han så sove, for han kan jo ikke sove nede i stuen, da vi opholder os her efter han er blevet lagt i seng. Kunne man så lave en kombination, Olivers værelse lig med mit hobbyrum, Stuen hvor mit hobbyrum er lig med Olivers værelse, og Oliversseng bliver inde i hobbyrummet. Det fungere nok heller ikke rigtig.. Årh vi mangler bare desperat et rum endnu. Hvad gør I andre? 

Nok om det. i dag har jeg gjort brug af mine grønne fingre, jeg glæder mig helt vildt til det bedre i været, så jeg rigtig kan komme ud i haven og få sået alle mine krydderurter og andet godt. Selvom jeg burde have lavet forspireingen for en måned siden, har lysten bare ikke været der med alt den sne som har kommet og gået og er her nu igen. Men nu er det gjort og jeg er klar til 1 maj, nøj, hvor jeg glæder mig. Tror også Oliver forstår en smule bedre hvad der sker nu, og jeg glæder mig til at opleve hvad han siger til at vi bare kan gå ud i haven og finde vores egne afgrøder.    

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen