tirsdag den 12. marts 2013

Noget af en omgang...
  Sygdom er ikke det jeg kommer mest ind på i mine indlæg, da jeg så vidt holder mig til det kreative område og det lyserøde, hvis man kan sige det sådan, men nu kan jeg mærke jeg bliver nødt til at fortælle om det. Oliver har efter næsten én 3 ugers periode været syg on and off. Både med opkast, dårlig mave, forkølelse, falsk strubehoste og nu en værre omgang øjenbetændelse. Stakkels dreng. 
En af årsagerne, tror vi, at han er blevet smidt rundt i forskellige gæstedagplejer og sin egen dagpleje og på taget sig en del derfra med hjem. Og ja hans mor, har så også fået en del f det ovennævnte. 
Men med mig startede det rigtig fra i torsdags. Jeg følte mig hjemmefra lidt utilpas og en smule svimmel, men jeg tænkte, ¨nå men det går vel over´, så jeg tog på arbejde. På arbejdet har vi en aircondition, som sommetider kan være temmelig varm at begive sig i, især for en som mig som har en rimelig god temperatur i hele min krop og ikke fryser så nemt, men den dag blev det så for meget for min krop og jeg faldt om (jeg besvimmede) lige midt i en ekspedition (jeg tror aldrig jeg har været så meget pinlig berørt - det er aldrig sket før). Det var godt nok en grim oplevelse, men heldigvis kom jeg ved bevidsthed med det samme og jeg fik ringet efter manden og blev smidt til lægen. Jeg fik både tjekket det ene og det andet samt også fik taget en graviditetstest, hvis det nu var det min krop var gået agurk over, men alt var fint. Så jeg blev sendt hjem fra arbejde, da lægen mente det var det bedste og mente jeg kunne tage på arbejde dagen efter. Ja, det kom jeg så ikke. Hen af aften gik min krop kold, og intet kunne jeg holde i mig. Hver gang jeg prøvede at spise noget kom det op igen, sådan forsatte det til lørdag aften. Søndag begyndte jeg at kunne spise en smule, men ikke meget, dog blev det i maven heldigvis og Oliver fra allerede om lørdagen, begyndte at få en smule feber og var utilpas. En mor og søn som bare var ingen ting værd lå på sofaen hele weekenden mens vi blev serviceret af kære svigermor og manden/faren. Søndag aften begynder Oliver og jeg øjne blive helt mærkelige at se på, de bliver røde og der danner sig betændelse i form af gult snask, og når vi lukker øjnene klister de sig sammen, virkelig ubehageligt. Mandag morgen er det rigtig slemt for os begge, se nedenstående billede af Oliver, hvordan det havde udviklet sig. 
I håb om at det ville gå til i dag tirsdag, måtte vi opgive og gribe telefonen og ringe til lægen, så fik vi strenge ordre på at blive hjemme mindst et døgn i behandling (vi fik en tube øjendråber hver) da vi er i stor smittefare. Allerede nu efter vi har fået dråberne kan vi se forbedringer men vi ligner stadig nogle som har været med i en boksekamp. Hvor bliver det dejligt at få ham i vuggestue, så vi forhåbentlig kan formindske sygdom en smule. Jeg synes godt nok der har været meget.. Vi når knap nok at blive raske, før vi bliver ramt af det næste. 

7 kommentarer:

 1. Først vil jeg sige - SIKKE en omgang, hvor må det have været hårdt for jer...
  Jeg sender masser af god bedring i jeres retning.

  Derefter, så vil jeg sige:

  Der er ikke mindre sygdom i vuggestuer... De fleste af børnene der, har søskende som går i andre institutioner og slæber tingene med hjem... Der forekommer i langt større grad børnesår, lus og orm i vuggestuer end i dagplejen...

  Problemet er i langt større grad forældre der sender deres børn syge afsted!
  OG det faktum, at man bliver ved med at insistere på at stoppe så stor en mængde af børn fra forskellige hjem ind i et lille rum, det meste af dagen...
  Det er vejen frem til at få sine børn smittet...

  Hvis du vidste hvor tit man får et klatøjet barn, og det så viser sig at forældrene har givet det panodil om morgenen, for så kunne de da i det mindste lige få klaret formiddagens arbejde inden de bliver kaldt afsted for at hente deres syge barn...

  Men selvfølgelig vil man få nye bakterier når man kommer i et nyt hjem, når ens barn kommer i gæstepleje...
  Men du skal ikke regne med en væsentlig bedring i sygdomstilstanden før henimod skolealderen - Først på det tidspunkt er børnene ved at have opbygget et immunforsvar mod en stor del af de gængse sygdomme der florerer i DK

  (Og det er ikke for at lyde sur, eller overfalde dig på nogen måde - mere for at pointere at lige netop hvad angår sygdom, skal du ikke regne med en stor forbedring - hvad så angår det rent psykologisk aspekt i at slippe for at skulle forholde sig til skiftende dagplejere - det er en helt anden side af den sag)

  :0) :0) :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karen, det har vi brug for! :)

   Det er jeg også klar over, men som du nævner til sidst det rent psykologiske aspekt med skiftende dagpleje også kan have sin påvirkning på lillemanden. Og der vil jeg sige, selvom han er så lille som han er, er jeg sikker på at det også har en indflydelse på ham at han bliver smidt rundt. Men det nye sted hvor vi har fundet er et sted hvor han kan gå helt til han bliver 6 år, og self vil der i starten være lidt sygdom der, fordi det jo er et nyt sted osv, men så bliver han et sted, og det bliver dejligt for ham og os:)

   Nu er han min første, og vi bliver klogere og lærer nyt hele tiden, så det går nok. Men man kan altid håbe på det bedste:)

   Slet
 2. Øv!!!! - en omgang i er igemmen!!
  De øjne - den lille stakkel og også stakkels dig ;-)
  Vil lige sige at vi har haft barn i vuggestue (Som nu går i børnehave, samme sted) og det er ikke så galt med sygdom.
  Der er endel snot.... og lidt dårlig mave... Men det er IKKE så tit!
  Jeg ser det ihverfald ikke som et kæmpe problem. -Og det skal lige siges, at det ikke er en vuggestue/ børnehave der gør noget særligt ud af hygiejne...
  Så håber for jer at dette ikke bliver en tur i skal have tit!
  God bedring til jer to :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det må man sige, men heldigvis har jeg en rigtig sej ung mand:) og tak, vi er heldigvis i bedring og ligner ikke længere nogen som har været i boksekamp, dejligt.

   Tak, det glæder mig rigtig meget at høre!! Vi håber på det bedste og det er den bedste løsning for vores lille mand:)

   Tusind tak!!

   Slet
 3. Nåhr stakkels lille mand. ...
  God bedring til jer begge.

  SvarSlet
 4. Hej..
  Ved at det er MEGET hårdt at være syg i langtid, men vil bare fortæller at min søn Levin, har været syg (næsten hele tiden) siden 4. november til idag. Han er stadigvæk syg.. Jeg føler at jeg er helt "færdig", gider ikke mere, men jeg måtte bare kæmpe videre.. Først den 4. november fik Levin meningitis og det var MEGET MEGET hårdt for os. Heldigvis gik det over. Efter sygehus er det bare hoste og hoste hele tiden hos Levin, først siger læge at det er astma, 3 uger er det samme, ikke noget bedre, og det var ikke astma siger fastlæge :( Var ind hos fæstlæge og lægevagt flere ganger.. Det var SGU lort og hårdt for os. Lungebetændelse, fik medicin mod det, han blev bedre.. Hurra siger vi.. Så var han rask kun 1 uge, bliver syg igen og er ikke rask endnnu i 4-5 uger.. :( Sidder her og tænker hvornår skal Levin få normalt igen? Håber snart!!

  Vil bare sige god bedring til jer..

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen