onsdag den 6. marts 2013

Det har jeg da helt glemt...


Nemlig at vise frem af mine nye mærker til min kreationer. Jeg har fået dem bestilt via Etsy.com. Det var jeg noget af en opgave, jeg havde sat sælgeren på da mit format var meget svært at få ned i den størrelsesorden, som jeg ønskede i. Men når man ser dem på tæt hold i virkeligeheden, synes jeg bare de er blevet super flotte. 
Ja, også hvorfor en fe, når jeg har en søn samt jeg laver en del drengeting til sønnen min. Det er jo et godt spørgsmål.
Fantasiverdenen, det mystiske, har (gør selvfølgelig stadig), siger mig rigtig meget. Jeg er dybt fascineret og fanget af disse væsner med vinger. De er alle så smukke og unikke og disse vinger. Wauw. Jeg synes det er svært at beskrive denne fascination, jeg har. Det er det magiske som drager mig, deres ofte uskyldige blik (som jeg associere mig selv med - den lidt uskyldige pige) og så vil jeg sige at jeg misunder den mulighed/frihed til at flyve hvorhen man ønsker. Derfor lå mit valg stærkt på denne beslutning, at en fe skulle være mit logo og den lilla farve også selvfølgelig skulle have en rolle. Jeg går stadig og leger med tanken om at få fjernet "Design" i mit navn, men jeg kan ikke rigtig finde ud om jeg skal det. For "meyland" (som jo er mit mellemnavn, som jeg er rigtig stolt af og det er det navn jeg har fra min far, som det eneste jeg har fra ham - jeg kender ikke min far), har en rigtig stor betydning for mig. Ville det blive for kedeligt hvis det kun var "Meyland" ? Eller klinger det bedre som det jeg har nu? Endelig er jeg også blevet færdig med endnu en tæppebestilling, nemlig et aktivitetstæppe i rigtig drenge jordfarver. Mon ikke det falder i god jord hos modtageren? Skriv gerne til mig: meylanddesign@gmail.com hvis du også har et ønske om at eje en af mine tæpper... Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig om andre ønsker, jeg er altid frisk på en udfordring:) 

1 kommentar:

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen