mandag den 25. februar 2013

Endelig er dagen kommet...

... at jeg kan erklære min webshop for åben. Den har været rigtig længe undervejs, og jeg har været ud for en del problemer, hvor jeg til sidst måtte opgive og få en prof til at lave den til mig. Den er blevet ligesom jeg gerne vil have den. Kig gerne indenfor:) Husk i anledning af dette at jeg har min Give Away kørende, hvor der er en af mine lækre tæpper på højkant...! 12 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 2. Tak Mini ministeren.. :) Det er hermed rettet, ved ikke hvorfor jeg havde overset dette;)

  SvarSlet
 3. Hov din kommentar er væk?

  SvarSlet
 4. Det ville bare være så trist! Men din shop er blevet flot! Håber den kommer godt fra start:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det håber jeg også:) tak for du gjorde mig opmærksom på det jeg havde overset:)

   Slet
 5. Tillykke med shoppen, det ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
 6. Stort stort tillykke med shoppen - jeg syns den ser fantastisk ud! Jeg glæder mig til at lægge en bestilling i den :)

  SvarSlet
 7. Tillykke med åbningen Mia. Sikke mange skønne sager, der er!

  God aften,
  Sidsel

  SvarSlet
 8. Anonym2/25/2013

  Stort tillykke med shoppen :D

  SvarSlet
 9. Tusind tak piger, det betyder meget at høre jer alles mening:)

  SvarSlet
 10. Hvor er den flot din nye net-butik! Held og lykke med den! Vh Jette

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen