onsdag den 6. februar 2013

Blogudfordring ... og mere patchwork...

En ting jeg aldrig bliver træt af, er at lave mine tæpper. Hvert eneste ene har sit helt eget udtryk. Tæppet forneden er en bestilling. Ønske farverne var: lyserød, gul og lilla. Hvor lilla skulle være den mest dominerende farve. Love it.. Målene blev 80x80 cm (normalt laver jeg dem i 100x80 cm) og et stort ønske at det rigtig skulle være et super blødt tæppe, da de har et betongulv den lille prinsesse skal ligge på. Så med 3 mellemlag og en utrolig flot mørk lilla fleece på bagsiden, er det blevet flot... Hertil havde kunden også ønske om et ammepudebetræk i samme farver og i patchwork, så det bliver spændende om jeg kan finde ud af det;) Jeg må få fat i Olivers ammepude og tegne efter den, så jeg får et mønster:) Jeg har tænkt at jeg vil sy en inderpude også, så man undgår at skulle have fyldet ud med hvergang når puden skal vaskes, efter der sker uheld. 


Jeg nåede ikke lige at poste et indlæg med mit ynglings retrostof i jan mdr, så det kommer med her:

2 af disse skønheder findes også i ovenstående tæppe, nu er lilla jo min ynglingsfarve, så jeg synes det er svært lige at pejle ud af hvad der er ynglings ynglings da jeg har mange darlings i den lilla farve blandt andet;)


8 kommentarer:

 1. such happy colors!!!

  SvarSlet
 2. Lækkert tæppe... når der måske engang melder sig en lillesøster, så er det klart også mine ynglings farver :-) SMUKT...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anita, du er altid velkommen tilbage;)

   Slet
 3. Hej Mia
  Dit tæppe er blevet rigtig lækkert : ) Og dine yndlings-stof: MUMS!

  Glad aften videre!

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Marthe:D Og tak for en skøn udfordring:D

   Og i lige måde til dig!

   Slet
 4. Anonym2/11/2013

  Hvor er tæppet bare blevet fantastisk flot, Mia!
  Jeg glæder mig til at modtage begge dele (:

  Har du flere ugler tilbage? (:

  Hilsen Christina.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina:)

   Du får lige en mail

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...