søndag den 13. januar 2013

Oprettelse af egen webshop... men behov for hjælp

Nøj, hvor er det tidskrævende og meget udfordrende. Jeg har aldrig været den store nørd inden for IT, det er kun nu hvor jeg virkelig gerne have en webshop, at jeg er begyndt at sætte mig ind i tingene. Dog har jeg stadig meget svært ved hvordan jeg lige skal få paypal til at snakke sammen med min webshop og de der knapper der. Men der går nok også noget tid før jeg når dertil, da jeg stadig roder med at få det hele sat rigtig op. 
Dette tager meget af min tid, og tid har jeg ikke meget af i forvejen. Det bliver mere end fantastisk at få det hele op og køre, det har været min drøm i rigtig mange år at få min egen side, mit eget domænenavn (som jeg endelig har fået mig taget sammen til at få oprettet nu; meylanddesign.com). Hvis der sidder en teknikker derude som har forstand på hjemmesider, modtages hjælp med kyshånd:) Jeg laver gerne en af mine babytæpper som tak for hjælpen.  

Lige et smugkig på min startside som den ser ud lige nu.. Lilla er selvfølgelig en central farve, I just love purple.


8 kommentarer:

 1. Ja det tager lang tid og kræver meget udholdenhed at lave en hjemmeside. Jeg er selv igang med en, det er via dandomain. Hvor oprettet du din henne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må man sige.. pyrh... Jeg har oprettet den via one.com :)

   Har du fundet ud af det med betaling osv?

   Slet
  2. I min webshop skal man købe med dankort/visa-dankort, så jeg skal have en aftale med PBS, hvor de sender et nummer som jeg skal indtaste i min opsætning når jeg bestiller den endelige shop. Jeg er stadig på min demo. Jeg har ikke erfaringer med paypal, men mon ikke det er noget af det samme?

   Slet
  3. Det er det:) jeg er rigtig glad for paypal.. Føler mig rigtig tryk ved at bruge det:)

   Slet
  4. Hvad mangler du så hjælp til? :)

   Slet
  5. Sætte det op så det passer med hvert produkt samt knapperne nedenunder:) jeg kan ikke tilføje produkter som man kan i amio, trendsales osv. :)

   Slet
 2. Ej sikke et fedt initiativ (på trods af træls it) :)
  Jeg ser frem til at komme på besøg i din webshop! (og tusind tusind tak for de fine flagranker! Er SÅ glad for dem) :)

  Rigtig god fornøjelse og held og lykke med den! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Rikke.. Håber det lykkes til sidst;) Er rigtig stædig, så mon ikke? hehe

   Du er mere end velkommen!! Dejligt at høre, betyder rigtig meget at høre. og elsker respons på mine modtagende kreationer:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen