tirsdag den 8. januar 2013

Jeg er her stadig...

Hvor tiden dog bare flyver afsted for mig for tiden (føler jeg i hvert fald), jeg kan næsten ikke følge med. Det kreative område, har stået på standby lige siden jeg fik færdiggjort julegaverne, men jeg har en masse ideer jeg gerne vil ud med. Kender du ikke det? En masse ideer som bare venter på at blive til virkelighed. Forhåbentlig finder jeg snart tiden til det. Lige nu arbejder jeg også på en webbutik til mine kreationer. Kig gerne forbi (link). Den er stadig under ombygning. Lige nu har jeg et udsalg på mine møntpunge.
Udover at der er en masse ideer der knager oppe i mit lille hoved, har jeg også snart en Give Away under opsejling. Så at kede mig, ja det gør jeg bestemt ikke..
7 kommentarer:

 1. Dejligt at høre du er der endnu ;)

  Hver gang jeg ser på de små fugle (det gælder også Lunas skønne pung) så tænker jeg - øv, hvorfor findes de ikke med gul baggrund og cerise, lyserød eller pink fugle - åh de ville være skønne sådan - jeg ville købe et par meter på stedet tror jeg - kan lige se dem for mig i flere projekter :)))

  Kram og tanker

  Måske min give away er noget for dig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså farve som min ugle i headeren, hvis du kan følge mig ;)

   Slet
  2. Ja ikke;) hehe.. Kunne jo være I troede jeg var blevet væk;P

   Jamen jamen søde.. skriv en sms, så kan det være vi kan finde ud af noget;)

   Hermed deltaget;D

   Knus herfra :-*

   Slet
 2. Uhhhh kender det skam alt for godt det med at skulle finde tid til alle sine kreative sysler, gid der var mere end 24 timer i døgnet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hørt, det ville nu være dejligt.. hehe:D

   Slet
 3. Godt at høre, du ikke er blevet væk derovre på øen.

  SvarSlet
  Svar
  1. ja ikke.. jeg er her endnu:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen