lørdag den 19. januar 2013

Hvor har jeg dog savnet min symaskine...

Der er rigtig travlt her i det lille hjem. Udover vi arbejder rigtig hårdt med hver vores job, samt vores lille familie også skal passes, er vi igang med den store oprydning/flytning i vores lille hjem. Vi har nemlig besluttet os for at blive boende, indtil jeg er færdig med min elevtid, så vi forhåbentlig kan få vores drømmehus til den rette pris, i stedet for at finde et sted nu midlertidigt også flytte igen når drømmehuset kalder. En del ting bliver sorteret, så vi på den måde får skabt mere plads. Bare i vores stue, bliver den brugt til kontor, legested, hobbyrum og selvfølgelig stue, så desperat, har vi brug for mere plads, men vi må leve med det:) Nok om det. Jeg har fået en bestilling på et tæppe, og nøj, hvor er det skønt at sidde med alle mine stoffer i hænderne igen samt køre det hele i gennem på symaskinen, det har været savnet. Med hensyn til min webshop, har jeg besluttet mig for at få hjælp ude fra, og i stedet for koncentrere mig 100 % om at få lavet produkter til shoppen, da det jo også tager en del af min tid det der IT, nu har jeg prøvet, men må opgive (tro mig, det passer mig ikke, jeg er rigtig stædig, men nogle gange bliver man bare nødt til at give slip, da jeg må erkende, så langt rækker min IT erfaring ikke, som jeg gerne vil have det).

Tæppet her er godkendt, og venter til at symaskinen bliver tændt, så det bliver det fineste legetæppe med mellemlag og fleecebaggrund.


Du er mere end velkommen til at kontakte mig på: meylanddesign@gmail.com hvis du også går og drømmer om en af mine fine tæpper :)

2 kommentarer:

 1. Nej - det er jo mit kommende tæppe.... Det ser altså bare SÅ godt ud Mia, og generelt er det bare de fineste ting du laver.

  Jeg har selv været væk fra bloggen ALT for længe, men nyder nu at sidde og suge ideer og smukke løsninger til mig.
  Det er altså bare så hyggeligt.

  Ha en rigtig dejlig søndag.

  /Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det Anita:) Dejligt dejligt at høre, det skal nok også blive så fint:D Tusind tak, varmer altid at høre:)

   Ja det er skønt ikke? hvis jeg så også bare havde tid til det.. hehe

   Og i lige måde til dig:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen