tirsdag den 18. december 2012

Så er dec mdr snart over

Pyhr, jeg symes ikke det er så længe siden at det var den 1 dec. Hvor tiden dog flyver, og jeg mangler stadig en del julegaver som skal laves. Håber jeg når det. Jeg har lige ligget i sengen siden i lørdags med en rigtig slem forkølelse som bare har sat sig i hele kroppen, og følt mig fuldstændig uduelig.. Det nogenlunde ved at være ovre, og jeg skal på job imorgen.. Glæder mig, det er en vild dejlig arbejdsplads, følger mig så godt tilpas. Men hold da op det bliver travlt de næste par dage, men heldigvis begynder min lille juleferie den 22-26 dec, det er meget dejligt, og så køre den bare hårdt på efterfølgende.. Bliver "spændende" at se hvor mange gaver der bliver refunderet, og bliver sikkert også en rigtig travl dag.. Men det skal nok gå, jeg er godt med allerede:) Det er længe siden jeg har følt mig så godt tilpas på en arbejdsplads og dejligt at være tilbage i den "virkelige verden".

Jeg har endelig fået lidt tid til at se hvad jeg har af "rester" tilbage fra juleskibet, og her i blandt er der kommet en del nye ting til efterhånden.. Her er lidt af det.. Det kan alt sammen findes inde i min blogshop her

3 kommentarer:

 1. Hej søde :) hvad koster smølfe puderne ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tager 175,- kr pr stk :)

   Slet
 2. Uhh - har lige pakket de fine puder vi købte på juleskibet ind til ungerne, glæder mig sådan til at se dem pakke dem op :)

  Pungene bringer stadig kæmpe lykke så det er bare skønt :)

  Lyder simpelthen bare så godt med din praktikplads, håber du bliver ved med at være så glad for det, det er bare guld værd :)

  Kan jeg måske lokke dig over på bloggen min og give din mening til kende??? så ville jeg blive meget glad :)))

  Julekram og tanker

  Karina

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen