søndag den 9. december 2012

Pinligt!!!

... at der har gået så længe før jeg har trukket en vinder(e) af min Give Away. Jeg startede som elev i mandags, så jeg har haft en masse at se til:) Dejligt at komme ud på arbejdsmarkedet igen, hvor har jeg savnet det!


Vinderen af sættekassen er....

Trommevirvel....


...


...


...

...

Denne Blog ... Hjertelig tilykke:) Send mig en mail, så jeg kan sende kassen til dig:)

Og velkommen til alle mine nye læsere, og tak for alle jer, der stadig følger med:) Jeg vil trække endnu en vinder, hvis jeg passede 170 læsere, og det gjorde jeg, er så rørt, tusind tak alle sammen..

Denne gang er der blevet trukket lod om en en stofpakke hvor der ligger nogle af de populære elefanter i også;)

Vinderen af pakken er...

...

...

...

...

Denne Blog

Endnu engang tillykke, send mig en mail med din adresse :)


Rigtig god jul alle sammen...!


2 kommentarer:

  1. nej... den ene var mig. Nøj hvor skønt. :o)

    SvarSlet
  2. Iiiih, og den anden var mig! Jubiiii:-)

    SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen