onsdag den 26. december 2012

Julen bliver nydt i fulde drag

Imorgen begynder "virkeligheden" for mit vedkommende.. Jeg skal på job, hvor resten af familien stadig har ferie, men sådan er det og det klare vi nok også:)
Det har været nogle stressende men også hyggelige juledage, og 4 stk julegaver fra min hånd blev det til i år. Kæmpepude betræk som matcher til svigermors tæppe som hun fik sidste år og self en fin hestepude til, hun elsker heste:) den anden pude, har Oliver lavet. Jeg fandt noget hvidt lærred frem og så fik han ellers lov til at gå amork med stoftucherne:) Efterfølgende syede jeg en pude af det i str 50x50cm. I år har jeg også lavet rn stor nisse til svigerfar, han elsker de der nisser hvor man kun kan se snuden og ikke resten af hovedet. Denne gang har jeg lavet en dameudgave til ham, sidste år fik han manden. Og igen år har jeg brugt uld som fletninger fra bornholmske får, det giver lige det sidste i stedet for at bruge det "kunstige" :) og han blev heldigvis også super glad for hende. Så er det bare lige om jeg skal lave nogle børn til dem næste år? Hehe..
Jeg har modtaget en fantastisk gave af mine svigermor og svigerfar.. En tallerkenrække med skuffer, hvor har jeg bare ønsket sådan en længe, glæder mig helt vildt til at få dem op og hænge..
Håber I alle har nydt julen

Glædelig jul og et godt nytår!!!

2 kommentarer:

  1. Sikke nogle fine gave du har lavet :-) Er også helt vild med de tallerkenrækker, har selv to små fra Bilka som er sat sammen til en stor, men drømmer bestemt også en en stor med skuffer :-) Glædelig jul og god arbejdslyst i morgen :-)

    SvarSlet
  2. Tusind tak Sanne:)
    Den har også bare stået på ønskeseddlen rigtig længe!! :D Og tak skal du have, du have et godt nytår dig og dine kære:)

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...