mandag den 19. november 2012

Ugler og optur..

 Det hele er ved at flaske os for vores lille familie. Jeg har fået min eksamen på Niels Brock med et flot 10 tal, så jeg er godt tilfreds, og oveni har jeg også fået mig en elevplads, så det kunne ikke være bedre. Glæder mig helt vildt til at komme ud på arbejdsmarkedet igen. Efter et års barsel også 12 uger på skolebænken lige efter, trænger jeg virkelig til at komme lidt ud;)
Jeg starter på arbejde den 3. dec, så i mellemtiden, bliver der rigtig produceret herhjemme til juleskibet den 1 dec, som jo er lige straks.. Glæder mig helt vildt..
Det er blevet til en ny opgang uglefamilie. De store af dem, skal jeg have fundet navne til. Jeg kan godt lide at give mine kreationer navne, ligesom den gang man var en lille pige og gav alle sine tøjdyr navne, ja det sidder stadig i mig;) Har du en favorit, og evt hjælpe mig med at finde et navn til alle vidunderne? :)

8 kommentarer:

 1. STORT tillykke :-) Hvor er det bare fedt for dig/jer, at du både har overstået eksamen med så flot et resultat OG fået en elevplads!

  Jeg er vild med dine ugler - ved ikke hvilke, der er den store version - men min favorit er den turkise og gule, som jeg er sikker på hedder Eddy efter den mest fantastiske historie om en ørneunge, der hedder Eddy skrevet af Annette Reuter ♥ Den må du læse for Oliver, hvor han bliver større ;-)

  Knus
  Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Laila:D Vi er også bare så glade herhjemme, dejligt det endelig løser sig..

   Du har hel ret at det er den store version, han er hermed navnetgivet "Eddy" ;)
   Det vil jeg helt sikkert gøre når han bliver større:)

   Knus
   Mia

   Slet
 2. Hvor ef de bare super søde og godt gået ;) super mom Hehe... Glæder mig til at se hvad du bliver på af julerier....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Margrethe:D

   Ja jeg tænker jeg tager fat i julerierne i næste uge:) Adventen er allerede lavet, så den bliver snart vist på bloggen:)

   Slet
 3. Dejligt at høre din "blog-stemme"...her har været så stille...men forståeligt nok, når energien har været brugt på at lave et ti-tal...så flot. Og stort tillykke med elevpladsen.
  God krea-arbejdslyst. Hilsen Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Altid dejligt at høre at man har været savnet;) Jamen det er jo det, har været en masse at se til :) Og tusind tak, vi er så glade herhjemme:)
   Og i lige måde Marlene:)

   Slet
 4. først et kæmpe stort tillykke med dit flotte resultat og din elevplads

  på det øverste foto syntes jeg den pinke er en Gurli ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Laj:)

   Den er hermed navngivet Gurli;P

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...