mandag den 19. november 2012

Ugler og optur..

 Det hele er ved at flaske os for vores lille familie. Jeg har fået min eksamen på Niels Brock med et flot 10 tal, så jeg er godt tilfreds, og oveni har jeg også fået mig en elevplads, så det kunne ikke være bedre. Glæder mig helt vildt til at komme ud på arbejdsmarkedet igen. Efter et års barsel også 12 uger på skolebænken lige efter, trænger jeg virkelig til at komme lidt ud;)
Jeg starter på arbejde den 3. dec, så i mellemtiden, bliver der rigtig produceret herhjemme til juleskibet den 1 dec, som jo er lige straks.. Glæder mig helt vildt..
Det er blevet til en ny opgang uglefamilie. De store af dem, skal jeg have fundet navne til. Jeg kan godt lide at give mine kreationer navne, ligesom den gang man var en lille pige og gav alle sine tøjdyr navne, ja det sidder stadig i mig;) Har du en favorit, og evt hjælpe mig med at finde et navn til alle vidunderne? :)

8 kommentarer:

 1. STORT tillykke :-) Hvor er det bare fedt for dig/jer, at du både har overstået eksamen med så flot et resultat OG fået en elevplads!

  Jeg er vild med dine ugler - ved ikke hvilke, der er den store version - men min favorit er den turkise og gule, som jeg er sikker på hedder Eddy efter den mest fantastiske historie om en ørneunge, der hedder Eddy skrevet af Annette Reuter ♥ Den må du læse for Oliver, hvor han bliver større ;-)

  Knus
  Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Laila:D Vi er også bare så glade herhjemme, dejligt det endelig løser sig..

   Du har hel ret at det er den store version, han er hermed navnetgivet "Eddy" ;)
   Det vil jeg helt sikkert gøre når han bliver større:)

   Knus
   Mia

   Slet
 2. Hvor ef de bare super søde og godt gået ;) super mom Hehe... Glæder mig til at se hvad du bliver på af julerier....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Margrethe:D

   Ja jeg tænker jeg tager fat i julerierne i næste uge:) Adventen er allerede lavet, så den bliver snart vist på bloggen:)

   Slet
 3. Dejligt at høre din "blog-stemme"...her har været så stille...men forståeligt nok, når energien har været brugt på at lave et ti-tal...så flot. Og stort tillykke med elevpladsen.
  God krea-arbejdslyst. Hilsen Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Altid dejligt at høre at man har været savnet;) Jamen det er jo det, har været en masse at se til :) Og tusind tak, vi er så glade herhjemme:)
   Og i lige måde Marlene:)

   Slet
 4. først et kæmpe stort tillykke med dit flotte resultat og din elevplads

  på det øverste foto syntes jeg den pinke er en Gurli ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Laj:)

   Den er hermed navngivet Gurli;P

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen