torsdag den 29. november 2012

Nu vare det ikke længe..

Før min Give Away slutter.. Du kan stadig nå at være med her.

Og som sagt lovede jeg, hvis jeg passede de 170 læsere, hvilket jeg har gjort, jeg er så beæret, ville jeg "smide" endnu en præmie i puljen (stoflækkerier, her i blandt de populære elefanter:) )

Jeg får ikke blogget så meget her de sidste dage, da jeg arbejder meget hårdt på at klargøre en masse fine kreationer til juleskibet. Håber på at se dig:) 


Hold da op, hvor har der været meget der har going on her de sidste par dage med debatter, men min holdning er bare at det er ens egen blog, og jeg må da gøre med den hvad jeg vil. Det er jo mit fristed, og hvis folk ikke har lyst til at læse et indlæg hos en  netop den dag, hopper de (læs mig) elefant videre, svære er det jo ikke, vel.. :) 

Dejlig dag derude..:D Og de lover sne her den 1 dec.. wee.. så skal det nok blive en hvid jul i år, bare de (sneen) begrænser sig, da jeg ikke synes er spor sjovt vores dejlige solskins ø bliver lukket helt ned:S  Har aldrig set så meget sne i hele mit liv, som nogle år tilbage,.. hold da helt ferie.. 
Men rigtig god jul!! 

2 kommentarer:

  1. Jeg var på Bornholm for 2 år siden til jul, og hold da op der var meget sne!! Elsker sne, men det skal altså helst ikke lamme et helt samfund :) Har andre juleplaner hele weekenden, ellers var jeg kommet til Køge.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ikke? det var jo helt vildt.. :) Det var synd, men sådan er det jo i dec mdr, en masse planer har man:)

      Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen