torsdag den 22. november 2012

Min første pude med piping

Min aller første pude med piping hele vejen rundt, båndet har jeg også selv lavet for første gang, det måtte lige have et par forsøg før det blev som jeg ville:) jeg må sige det givet et rigtig fedt udtryk med båndet på puden. Ja ved det godt, jeg kan godt lide at indramme mine ting, ligesom på mine tæpper;)
Det som også er nyt er foldelukningen på bagsiden, jeg må indrømmr det med lynlåsen, har jeg ikke rigtig knækket koden med endnu. Bare underligt når jeg har syet store gallakjoler med lynlås, men når det kommer til en pude, ja så kan jeg altså få det som jeg gerne vil have det.. Men mon ikke det kommet, skal nok lære det på et tidspunkt;)

8 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet fin! Smølferne får mig sådan til at tænke tilbage på min egen barndom i 90'erne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Nanna:) Ja ikke? også jeg.. Jeg elskede de morgener hvor jeg fik lov til at sidde sammen med min lillebror og se smølfer på tv3 inden man skulle med skolebussen:)

   Slet
 2. Rigtig fin pude. Jeg heller nu også mest til denne lukning, selvom jeg nu godt kan finde ud af det med lynlås, så synes jeg bare, at denne lukning tager sig rigtig pæn ud. Jeg har faktisk lige syet en rund pude, som du er meget velkommen til at se på min blog, har nemlig lige lavet et indlæg om den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak:) Tja, nogle gange er de mest indlysende ting svære at finde ud af, men det skal nok komme;)

   Det gør den også:) Også er der heller ikke noget der kommer i vejen for de små pillefingre:)
   Det kigger jeg nærmere på:)

   Slet
 3. Det ser altid lækkert ud med piping, fuldender ligesom "værket" :) jeg er faktisk meget bedre venner med piping end med skråbånd :D Sød pude

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Karina, det er netop også min tanke;) hehe.. Er det rigtigt? Jeg er nu stadig bedste venner med skråbånd, jeg synes det er en fantastisk opfindelse;P

   Tak;)

   Slet
 4. hvor er den bare fin - elsker smølferne. Total nostalgi

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen