mandag den 26. november 2012

Hangtags

Jeg har leget lidt med visitskabelonen i word og fået lavet mine egne hangtags til mine kreationer både med vaskeanvisning samt pris og self mit eget logo. Hurtigt og nemt. De er printet på tykt karton, og jeg har bare vendt papiret om så alle oplysninger er printet på det samme karton og ikke to:) hvad synes du?16 kommentarer:

 1. Super fine. En god måde at spare penge på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis... For de er da godt nok ikke billige! :) Også kan jeg selv bestemme hvad der skal stå på bagsiden af de forskellige kreationer jeg har, skide smart;P

   Slet
 2. De er super flotte!! :)

  SvarSlet
 3. Super flotte :)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare smart, ville være fedt selv at have, pt bruger jeg nogle gamle visitkort, men går og er ikk helt tilfreds med hvordan de ser ud, kunne godt tænke mig noget mere personligt men er bare ikk en haj til det teknik. hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun skal da lave en DIY :)

   Slet
 5. Tak Piger.. En DIY.. Tjo det kan jeg da godt:D Men det bliver nok ikke lige pt, men den skal nok komme, lover det! :D

  SvarSlet
 6. Ih hvor er de flotte

  SvarSlet
 7. Smukke er de blevet :-)

  SvarSlet
 8. Genial ide søde og så fine de er :)))

  Jeg har så ENDELIG fået reklameret for juleskibet - bedre sent end aldrig som man siger ;) vi satser på at komme på lørdag - hvor har I bod henne?

  Kram og tanker

  SvarSlet
 9. Hvor er de fine - supergod idé. I det hele taget en dejlig blog, du har:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:) Altid skønt at høre <3

   Slet
 10. Det altså en skøn engel du har som logo. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Joan, men det er nu en fe;P

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at kommentere på mit indlæg, det sætter jeg stor pris på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...