tirsdag den 2. oktober 2012

Kender du det, når du syr noget gentagende gange, bliver det pludselig en stor del af dig...!?

  Jeg har siden marts måned, fået lavet en masse patchworktæpper efterhånden. I alt er det blevet til 25 stk. Det er helt vildt og det betyder al verden for mig at de er blevet taget så godt imod. Jeg er begyndt at nummerere tæpperne, så hvis du finder et lige i din smag, som er solgt, kan jeg lave et lignende til dig .. men selvfølgelig er mine tæpper alle unika, og jeg har svært ved at lave et lige magen til, da når jeg arbejder med pågældende tæppe, flyver ideerne og nye sammensætninger af diverse stoffer kommer til verden. Og jeg vil sige jeg bliver bedre og bedre til hver gang.
  Det med at sammensætte farver, har altid været en stor del af mig. Også før jeg begyndte at sy, har jeg gået meget op i det med farver, som kunne være i form af tegning og lign. Jeg har altid haft det sådan at jeg har et maximum af farver som kan optræde samtidigt, ellers synes jeg simpelthen det bliver for kaotisk at se på. Men sådan er vi så forskellige.. 

Lige nu har jeg nogle på tilbud, kig gerne ind i min blogshop HER    

2 kommentarer:

 1. Ved godt hvad du mener, og jeg elsker også at farvesammensætte mine.

  Håber det går godt

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke:)

   Det går fint, går og venter på svar om jeg har fået jobbet eller ej.. Krydser sådan fingre...

   Hvad med dig? :)

   knus

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen