mandag den 29. oktober 2012

Juleskibet + andet


  Jeg har rygende travlt herhjemme.. Jeg skal med på Juleskibet i år, så der er rigtig gang i produktionen herhjemme, så jeg næsten ikke har tid til noget som helst - Særligt ikke at blogge (er tidskrævende, når man først sætter sig foran skærmen, for så skal jeg da også lige..... så er der hurtigt gået en time eller to....). Udover at producere, skal studiet jo også passes (jeg er færdig om en 2 ugers tid - Glæder mig helt vildt!!) Også skal jeg til jobsamtale i H&M på fredag, glæder mig helt vildt, det vil være drømmejobbet, for hvilke kvinder elsker ikke tøj? Og H&M, ja vi går næsten ikke i andet herhjemme, så det ville bare være fantastisk at arbejde have der:D  

Jeg vil gerne lige reklamere lidt for Bornholms Juleskib:) Håber at se en masse, det er nok en af de sidste gange, desværre.. Sådan er det jo disse sparetider:( Så hvis man gerne vil opleve et hyggeligt skib, pyntet op og med en masse fantastiske boder, er det i år, man skal afsted og opsøge denne oplevelse.. Det er så hyggeligt og man kommer hurtigt rigtig god julestemning:) 

Udover, det skal jeg snart have fundet en Give Away frem her på bloggen, jeg har jo lovet det for længe siden, men så går tiden .. Men jeg lover den kommer snart, jeg skal bare lige have fundet på noget først:D

4 kommentarer:

 1. Dejligt at høre lidt nyt fra dig - savner jo helt de næsten daglige indlæg med små historier fra dit og din lille families liv :-)

  Det lyder spændende med job i H&M - skal nok xxxx fingre for dig på fredag og vildt, at du allerede er ved at være færdig med studierne (synes nærmest lige, at du var startet ;-))

  KH
  Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men sådan er det jo desværre at have travlt søde Laila, men jeg prøver, Blogger er bare en tidsrøvere;)

   Jeg håber sådan det lykkes, desværre havde jeg ikke held med det andet jeg var til samtale til, så skal der bare krydses hvad der kan krydses, der er kamp om pladserne herover (de har ligge lukket 7 forretninger, ikke godt for vores lille ø)

   Det er helt vildt så stærkt det er gået, jeg kan heller ike forstå jeg skal til eksamen om 2 ugers tid.. Men bliver så dejligt at komme ud på arbejdsmarkedet igen, det savner jeg helt vildt!!

   Knus

   Slet
 2. sikke en masse der sker for dig lige på en gang, men heldigvis er det positive ting.

  i år har jeg måske mulighed for at kigge forbi skibet når i er der hvis jeg er god til at planlægge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må man sige det er.. Så skal jeg bare have det job, så kunne det jo ikke være bedre;)

   Det ville være fantastisk hvis du kunne det Lotte.. Er jo måske desværre sidste gang Juleskibet kommer afsted.. Samt det kunne være rigtigt hyggeligt at hilse på dig IRL:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen