mandag den 17. september 2012

Sådan een her, flytter snart hjem til mig...

  Hvor jeg dog glæder mig til den ankommer, en Bernina 800 DL! 

  I forsinket fødselsdagsgave, har min kære mor, foræret mig denne skønhed. Det var egentlig mening at jeg skulle have mig sådan Kitchen Aid, som jeg også stadig ønsker mig, men jeg har bare længe gået og sukket efter en overlocker, så jeg ombestemte mig, og hvor er jeg dog glad for jeg gjorde det. Jeg legede også lidt med ideen om det enten skulle være en overlocker, eller en coverlock, men efter en masse inputs ude fra blogland, blev det i første omgang denne sag, så må coverlocken komme næste gang (når pengene er blevet skrabet sammen!) Manden min var helt mærkelig hovedet da jeg fortalte ham, at jeg gerne ville have sådan en sag, jamen du har jo en symaskine, er det ikke nok? Typisk mænd.. Og da jeg så fortalte ham, at jeg skal spare sammen til en coverlock, "jamen hvad skal du dog bruge alle de maskiner til?" 


Tusind tak derude for hjælpen til at anbefale mig denne.. Hvad skulle man dog gøre uden blogland! :D

14 kommentarer:

 1. det er en god og brugbar gave du har fået dig der tillykke med den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lotte!!! glæder mig som et lille barn til den lander hos mig!!!! :D Så er det bare lige om jeg kan finde ud af at bruge den;P

   Slet
 2. Jeg kan heller ikk undvære min overlocker, min er godt nok en gammel sag der har syet tøj til min mand da han var barn, meeeeen den kører bare stadig helt perfekt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så hvorfor også skifte den ud, hvis den virker? :)

   Slet
  2. lige netop. :) Hvad er egentlig forskellen på en overlocker og en coverlocker?

   Slet
  3. Hvis du finder linket ude i min rodekasse i højreside (overlocker vs Coverlocker) mener jeg der en som har skrevet i kommentar feltet hvad der er forkellen på de to:)

   Slet
 3. hvorfor kan manden så ikke bare nøjes med en skruetrækker når han skal slå søm i? De kan jo ikke det samme alle sammen. eller en skruemaskine som stiksav.
  Jeg vil heller ikke undvære min overlocker den giver et mere prof. look

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Sus! hehe..

   Nej vel? Min symaskine, kan godt nok overlocke, men det den kun laver det med en trådrulle (1. det tager lang tid, 2. giver et pænere resultat med 4 ruller frem for 1) :) Så det bliver fantastisk at få sådan en sag herhjem, så det tøj jeg syr til min trold også kan se prof ud:D

   Slet
 4. Tillykke med vidunderet :) Den ser rigtig fin ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:D glæder mig også vildt til at komme igang med bruge den!! :D

   Slet
 5. Hej Mia har lige fået en overlocker viking s 15 af mine forældre i tidlig julegave :) er virkelig også spændt på om jeg kan finde ud af sådan en tingest...

  Den ser fin ud din..

  Kh

  Margrethe

  SvarSlet
  Svar
  1. Har det på præcis samme måde...! Hehe.. Mon ikke;)

   Men dejlig gave, gode forældre;)

   Slet
 6. Det er lige den model, jeg har. Jeg er meget glad for min, så det bliver du forhåbentlig også for din.
  Jeg bruger stadig min symaskine mest, men overlockeren er alligevel uundværlig. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er også bare så fin.. Glæder mig til når tiden er der til at komme igang med at bruge den:D

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen