mandag den 3. september 2012

Min stofsamling .... og endnu et tæppe er født...


  Der er igen ved at gå længe imellem mine indlæg her på bloggen, men sådan er det når man har travlt:) Jeg har endelig fået ryddet op i min stofsamling (igen igen) samt fået lagt det fint på hylderne. Og hvis man kiggere nærmere efter er det hele selvfølgelig lagt op i farver, så godt som muligt:) Anden række, er det nyeste der er kommet til på hylderne, nemlig alle mine nyeste køb; alt jerseystoffet. Hvor jeg glæder mig til at tiden er til det, så jeg igen kan få syet lidt til trolden min:)    I travlheden er jeg blevet færdig med patchworktæppe som er en bestilling og der er 2 bestillinger på vej igennem symaskinen, men lige nu er jeg strengt opdaget min første case jeg skal sammen med min gruppe, aflevere på torsdag og fremlægge fredag, online.. spændende:)  Kryds fingre derude:)Alle mine tæpper kan ses inde i min blogshop (tryk på den store sommerfugl, øverst i højre side), der har jeg stadig 2 til salg:)


12 kommentarer:

 1. Wauw altså ! Sikke en stor og lækker samling :) Og lækre tæpper, som altid

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er kommet noget til de sidste par år:) Elsker min stofsamling, er min skattekiste:)

   Tusind tak:D

   Slet
 2. hvor ser det godt ud, elsker reoler med farvesorteret stof, de ser så flotte ud.

  tæppet er vildt flot, jeg bliver lige imponeret hver gang du spytter et ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lotte.. det skal jo også helst være i orden når jeg har mit krearum i stuen:) men det pynter også bare rigtig godt når det hele er farvesorteret..:)

   Hvor du sød, mange tak:D

   Slet
 3. Wauw hvor ser det bare flot ud. Jeg er også igang med at forberede en ny Give away på min blog. Men der ud over er jeg også igang med studiet, så der bliver heller ikke tid til så meget bloggeri, som jeg gerne ville. Men jeg har da lige lavet et par nye øreringe, som lige er blevet smidt på bloggen, hvis du har lyst til at se dem.

  Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak.. nej, ens studier, tager meget af ens tid, men sådan er det.. så må man bare tænke fremad:)

   lyder spændende..

   Slet
 4. Du har bare en af de lækreste stofsamlinger jeg har set. Elsker det du lægger i stofbutikken på Facebook :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor du sød Helle:D tusind tak..

   Slet
 5. Jeg er SÅ misundelig på både din orden og alle de skøøøønne stoffer samlet i en reol :-)

  Og virkeligt lækkert tæppe, som jeg (endnu en gang :-)) elsker farvesammensætningen på - det er du altså bare vildt god til!

  Knus
  Laila

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig stolt af den:D

   Tusind tak for de søde ord:)

   Slet
 6. Er vildt misundelig på din stofsamling :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis det ikke have været min, havde jeg også været det;P

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen