onsdag den 8. august 2012

Yeehaaa jeg er en glad lille cowboy....

  Jeg har fået en udfordring.. En spørger mig om jeg ikke kan sy vedkommende et sengetæppe med cowboystof og farverne brun, gul og rød og ingen børnestoffer imellem. Det kan jeg da sagtens, tænker jeg, men hvor skal jeg få cowboystoffet fra, det skulle helst ligne cowboystof så meget som muligt. Bum bum, i tænkeboks, så kommer jeg i tanke om (personen som smider meget sjældent ting ud = det er mig) at jeg har da 2-3 par bukser liggende fra manden, som han ikke længere kan passe og de ville passe perfekt i str også da firkanterne skulle op i 20x20 cm (jeg syr normalt i 12x12cm). Super så klare vi også den:) Her er så påbegyndende projekt som er godkendt, nu mangler jeg bare sy alle firkanterne sammen... Det skal nok blive godt.. Og jeg er blevet spurgt om jeg ikke også kan lave noget i samme stil om en puf og evt sengetøj. Rolig nu tænker jeg, en ting af gangen.. hihi... 

  Jeg kommer til at tænke på, mon ikke cowboystoffet ville være alt for varmt at ligge at sove i? Kan man evt få noget som ligner i bomuld? 

10 kommentarer:

 1. Sikke en god idé :)

  SvarSlet
 2. Du kan købe alle mulige forskellige tynde denimstoffer i stofforretningerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænker bare om de stadig ikke er for varme at sove med når det skal være sengetøj? :)

   Slet
 3. For fed en ide :)

  Min lokale stofbiks havde på et tidspunkt bomuldsstof med deminlook, så det findes - tror desværre bare ikke hun har mere af det lige pt, for ellers købte jeg gerne for dig og sendte over ;) meeen mon ikke det kan opdrives på nettet - ellers som Line siger, så findes der helt tynde denimstoffer, dem tror jeg godt ville kunne bruges uden det bliver for varmt :)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde:)

   Jeg må bare igang sætte mission på søgning af deminlook bomuldstof på google..;) Mon ikke.. jeg må i hvert fald lige undersøge sagen:) Tak søde, jeg kan altid regne med dig:)

   knus

   Slet
 4. Skal nok blive spændende :) Du kan sagtens få cowboystof look a like i bomuld :)stoff200, stof og stil etc :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Er det rigtig!!?? wee det må jeg lige undersøge... super, tusind tak:D

   Slet
 5. I stof og stil har jeg købt bomulds chambrey - det ligner denim og er tyndt. Da jeg købte det, kunne man få det i lys og mørk og jeg tror det er basisvarer hos dem.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Super, tusind tak for hjælpen, det skriver jeg lige på listen når jeg skal til at bestille hos dem igen:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen