onsdag den 22. august 2012

Nææh se hvad posten er kommet med...

... helt fra Tyskland. Mere jerseystof til samlingen, nu mangler jeg bare tiden til at kunne sy i det. Men det må vente lidt endnu.. weekenden er allerede booket om med tre tæpper jeg skal have syet, så keder mig, nej det gør jeg ikke.. :) 


  Jeg er nu en allerede en uge inde i forløbet med studierne, og hold da op, hvor det alt sammen spændende. Jeg er især blevet rigtig glad for Salg & Service og IT, det fanger mig helt vildt, hvor Erhvervsøkonomi, der skal jeg lige have tungen lige i munden med alle de der budgetter, resultatopgørelser og jeg skal komme efter dig. Men alt i alt super spændende, og det er virkelig gået op for mig at dettte er den rette beslutning jeg har taget mht min uddannelses vej:) Jeg har jo en stor drøm om at blive selvstændig på et tidspunkt, så det er skønt at få alle de ting på plads som har med en virksomhed at gøre, hvordan man skal gøre og tænke.. "I love it" som Ole Henriksen, ville sige...   

13 kommentarer:

 1. Dejligt at du er glad for uddannelsen :) og sikke noget lækkert stof! Hvor har du købt det henne?

  Klem Pernille - pescno.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille:) det betyder også bare alt, især når der er så mange lektier:)

   Jeg søgte på børnejersey på etsy og så fandt jeg dem:)

   Slet
 2. Sikke nogle dejlige ting, der kom ind af din dør:-) Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Heidi:) glæder mig også helt vildt til at komme igang med at bruge dem:)

   Slet
 3. Hvor er det dejlig for dig Mia :) glæder mig til at se mit færdige tæppe. Er stoffet kommet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Margrethe:D

   Ja ikke, jeg har gjort nogle af lapperne er klar, mangler lige elefanterne du sendte mig, men de hænger til tørre ide på tørresnoren;) regner med (håber) jeg kan få lagt dem op i løbet af weekenden, så du kan få et billede af mit forslag af det:) er super fed farvekombi du har valgt, glæder mig:D
   Og tusind tak for stoffet:) fantastisk gestus at du spurgte mig om jeg ville have noget med:D

   Slet
 4. Nu lyder jeg garanteret helt vildt træls, hvis det viser sig, at du ikke kendte til muligheden, men hvorfor Tyskland? - de stoffer kan du nemlig også få i Danmark fx hos http://funkjogging.dk... Og undskyld, hvis det kunne opfattes som andet end en venskabelig oplysning.

  :) Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. Det er helt iorden Line og tak.. Men jeg mener jeg gav noget mindre for meterprisen der, så derfor jeg bestilte fra Tyskland;) Hvad er sparet er tjent:)

   Slet
  2. Ja, det er vist noget billigere i meterpris i Tyskland, men mon ikke portoen er tilsvarende dyrere? Under alle omstændigheder er de fine :) Og så vidt jeg ved, er det også en ret god kvalitet.

   Slet
  3. Jeg plejer at undersøge det helt i bund før jeg bestiller, er interesseret i den mest billige løsning;P

   Ja det synes jeg faktisk det er..

   Det er så ærgerligt med nogle jersey at når der allerede fra første vaske kommer fnuller på, og man er ikke engang begyndt at sy i det endnu.

   Slet
 5. Jeg kunne da næsten ikke kende dig med dit nye foto

  Flot stof og ja man skal kigge sig godt om

  ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Beklager meget at du ikke kunne genkende mig, men sådan ser jeg nu engang ud... hihi:)

   Tak, og ja det skal man virkelig:D

   I lige måde:)

   Slet
 6. Anonym8/26/2012

  Hi there Dear, are you in fact visiting this site
  daily, if so afterward you will without doubt get fastidious experience.
  Also see my web site > click here to restore the language bar

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen