mandag den 27. august 2012

Min Mumisamling vokser...

  I mens jeg er travlt beskæftiget med studiet, bliver der også en smule tid ind imellem til at lave noget andet. Selvfølgelig udover at være sammen med min lille familie, får jeg samlet lidt med mumitroldende i form af stof til min nye samling, takket været en masse søde blogmennesker, der har hjulpet mig, tusind tak. 
Jeg er i sær vild med de små motiver på stoffet, men de er også dem der er sværest at få fingerne i, men jeg har været heldig.. Hvis du ligger noget inde med noget som du lige tænker vil passe godt i min samling, så sig gerne til:) 

Nu hvor der har været så mange mennesker der har været så behjælpelig, får jeg helt lyst til at snart smide en Give Away afsted her på bloggen, men hvad det lige skal være endnu, ved jeg ikke.. Inputs, modtages gerne:)

  Der går nok noget tid før jeg kommer igang med at bruge noget af stoffet, da jeg har det lidt med nye ting, at de skal passes, plejes og nuses om indtil at jeg finder på det helt rigtige at lave med dem...:) 

8 kommentarer:

 1. Sikke en fin samling du har dig :)
  kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, jeg er også rigtig glad for min voksende samling:D

   Slet
 2. Det er en flot samling du har der.
  Er især vild med det lyserøde i nederste venstre hjørne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:D Det er også en af mine favoritter:D

   Slet
 3. Sikke mange fine mumier - måske kunne du sy en mumi til din give away, for når du kunne lave sådan en fin ræv til mig, så er jeg sikker på, at det ville være en smal sag for dig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:D Hehe hvor du sød Laila:) Ja måske, hvem ved med mig? :)

   Slet
 4. sikke en fin samling, kender godt det med at stoffet lige skal falde til i ens samling før det bliver brugt til det helt rigtige :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lotte:D Ja ikke, sådan har jeg det i hvert fald også:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen