lørdag den 11. august 2012

Faldet med ombord på jerseytrenden..

  Det må man sige at jeg er. Jeg er blevet helt hooked på at sy i jersey stof til lillemanden. Jeg er blevet så positivt overrasket at det slet ikke så svært at sy i som jeg troede, så der skulle lige bestilles lidt flere print hjem, da Oliver skal have lidt forskelligt og ikke alle i samme print:)  

Dog skal jeg have fundet ud af at lave den der amerikanerlukning i halsen, da en almindelig bluse uden trykknap eller lign, kan være svær at få over min søns hoved. Han har lidt større hoved end gennemsnittet. Jeg tænkte først jeg evt bare kunne gøre blusen videre, men jeg er bange for at den så bliver alt for stor og det bliver noget værre rod.. 

Er amerikanerlukningen lige til ? Den ser lidt teknisk ud.. hehe..  Jeg kan slet ikke forstå at det er på tirsdag jeg begynder på Niels Brock, tiden har bare gået alt for stærkt, og jeg har slet ikke noget det jeg ville. I sær ikke få gjort Olivers værelse færdig til onsdag hvor han fylder 1 år. Det når jeg ikke .. Oliver og jeg rejser imorgen til hans bedsteforældre, da færgerne ikke passer med tidspunktet jeg skal møde på uddannelsen, så vi får lige et par hyggelige dage inden jeg starter:) Så det er jo godt nok.. 
Hvor bliver det mærkeligt at starte igen, men uhh hvor jeg glæder mig, dog må jeg nok finde mig i at det at sidde ved symaskinen, bliver der ikke den store tid til de næste 13 uger. Det bliver hårdt.... 

Vi har desværre fået en dårlig meldning fra vores dagplejemor, der skal afskediges nogle og hun er måske en af dem.. Jeg har det svært ved uvisheden, Oliver er så glad for at være der nu, så er synd hvis han pludselig skal et nyt sted hen, men det er der desværre ikke noget at gøre ved.. Vi må tage det som det kommer, og krydse finger for at vi får lov til at beholde hende:) 

Rigtig god weekend derude... 

8 kommentarer:

 1. sikke noget fint stof du har købt hjem.

  det er ikke sjovt hvis i skal skifte dagpleje, håber for jer at i kan beholde hende i har :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lotte:)

   Nej, vi krydser virkelig også fingre... Og tak:D

   Slet
 2. Fint stof du har købt :-) Ja sjovt som der er gået mode i jersey. Prøv at kigge forbi frk. Turkis blog, hun har en diy på amerikanerlukning. Hvor skulderen krydser hinanden. Den lukning synes jeg er pæn og praktisk :-)

  Kh Nanna , Stjernepus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Nanna:)

   Det vil jeg gøre.. ja jeg synes også den er rigtig fin:)

   Slet
 3. Anonym8/11/2012

  Laralil har en rigtig fin og overskuelig diy på amerikaner lukning. :-) Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sofie:) I can use all the help I can get:)

   Slet
 4. IH hvor bliver det spændende at følge med i! :D

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen