torsdag den 2. august 2012

Endnu et stykke kluns

  Så blev jeg færdig med endnu et stykke kluns til lillemanden and more to come:) Jeg er rimelig imponeret over mig selv hvor hurtigt jeg nogen gange lære. På den sidste var der en del skønhedsfejl, men det var jo også den første, og jeg havde ikke prøvet at sy tøj før. Denne gang er den næsten perfekt:) 


Jeg er helt vild med printet, rigtig drenget, synes jeg... 


6 kommentarer:

 1. Han er altså bare så heldig ham Oliver at have en mor, der er så dygtig til at sy :-) Jeg har endnu ikke turde kaste mig over jersey, da jeg er sikker på, at jeg får et mega hysterisk anfald af at sy i det!

  Glæder mig til at høre mere om, hvordan det går med Oliver i dagplejen - og hvordan hans mor tager det...tro mig det er altid værst at aflevere dem lige i starten, men når bare man ved, at de er i gode hænder og kan se, at de trives, så plejer det at blive lidt lettere med tiden ;-)

  Knus
  Laila

  PS: Har du set, at jeg er skudt en give away igang: http://kreauglen.blogspot.dk/2012/07/sa-er-det-give-away-tid.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor du sød Laila:) Du er heller ikke værst selv;) Jeg er faktisk blevet positivt overrasket, jeg troede nemlig også det var ren helvede at sy i, men det synes jeg faktisk ikke det er. Selvfølgelig er det ikke bomuld, men en masse nåle i, så går det fint:) Det eneste som driller mig lidt endnu er at lave kanterne til hals og ærmer, men det skal nok komme:)

   Det skal nok komme:) Ja puha det synes jeg godt nok også det er.. Jeg skynder mig at få ham afleveret og så ned og træne, så jeg kan tænke på noget andet, end at føle mig som verdens dårligste mor som aflevere et ked af barn.. puha.. Men han er rigtig glad for at være der, siger dagplejemoren, så det er jo skønt, og det kan vi også mærke på ham at han er :)

   Nej, har jeg endnu ikke set:) Self skal jeg da være med:)

   Knus

   Slet
 2. hvor er du god, du ender med at forsyne oliver med hele hans næste garderobe uden at skulle shoppe andet end stof :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi.. tak søde lotte.. Ja det gør jeg jo nok:) Helt vildt så sjovt det er at lave hans tøj, og så se han kravler rundt ens egen produktion:D Uh ha ja masser af stof;)

   Slet
 3. Det kommer du da rigtig godt fra. De er blevet super fine begge dine bluser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Dorthe:) Jeg er også rimelig stolt;)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen