lørdag den 4. august 2012

Det er med at nyde det gode vejr.....

... der endelig er kommet til os. Men der bliver nu stadig lavet lidt ved symaskinen, men ikke så meget som jeg gerne ville. Jeg har fået lavet endnu en bluse til lillemanden med de skønne elefanter. Jeg er helt tosset med printet, så jeg har efterhånden samlet sammen i andre farver også; lime, gul, blå og turkis. Jeg sukker dybt at få den i brun også, men det må vel komme på et tidspunkt:) Jeg skal snart have anskaffet mig noget meget rib da jeg kun har i farverne; turkis og grøn. Det bliver lidt for ensformigt i længden.. Er der nogle af jer kære bloggere som kender en webadresse til køb af god kvalitet rib? Eller er Stof&stil stedet til 70 kr meteren? 


Nyd det skønne vejr... :)

5 kommentarer:

 1. Jeg følger lige med - jeg skal også se mig om efter noget rib...

  Og hvor er den bluse da blevet sød!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare i orden Karen Elisabeth:)

   Tusind tak, jeg er også godt tilfreds! Og det er fantastisk, at det kun er min 3. bluse allerede og denne har ingen fejl.. Jeg er helt oppe og køre at det er kommet så let til mig med sy i jersey, når jeg var så mange for det :)

   Slet
 2. hvor er den bare fin, du er blevet lidt af en ørn til det der med at sy tøj :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lotte:)

   Slet
 3. Anonym8/26/2012

  What's up, the whole thing is going perfectly here and ofcourse every one is sharing facts, that's in
  fact excellent, keep up writing.
  Look at my site ; cool articles for kids

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen