mandag den 2. juli 2012

Så kom dagen hvor min barsel er slut..

  Fra i dag af, er min barsel officielt slut.. Puha, jeg synes det er meget underligt (heldigvis har jeg lige 3 ugers ferie, så jeg lige kan vænne mig til tanken, men alligevel!), men hvor har jeg dog dog nydt den i fulde drag også selvom der har været sine oppe og nedture og der har været lange perioder hvor jeg har været alene med trolden, fordi manden enten har været på øvelse eller på kursus. Men vi har klaret den! Det bliver så mærkeligt at starte igen i midten af august, men jeg glæder mig faktisk rigtig meget til at komme igang igen men hovedet ned i en bog. Som sagt det at gå hjemme, har været skønt, men jeg kan også godt mærke at jeg nogle gange er blevet en del af tapetet, for det med at komme ud og være sammen med andre mennesker (eksempelvis mødregruppen, som desværre døde rimelig hurtigt), er jeg bare ikke god til, jeg ved egentlig ikke hvorfor, men jeg kan sådan set godt bare lide at være mig selv, tror jeg, dog savner jeg det en gang imellem, det med at komme ud.. 

  Jeg går og har det rigtig skidt for tiden så det sætter sig maven og humøret svinger, jeg mister appetitten, kan ikke sove om natten og jeg bare føler mig magtesløs, i og med at jeg skal snart ud på arbejdsmarkedet igen, er jeg så nervøs for at jeg ikke finder en læreplads når jeg er færdig med Niels Brock (som jeg selvfølgelig også håber jeg består!). For hvad skal vi så? Og et andet brændende ønske er at vi får en lille ny endnu (snart, passer dog desværre dårligt ind lige nu), de sidste 14 dages tid, har jeg også virkelig følt som om der har været et eller andet på "vej". Jeg været rigtig dårlig og jeg følt det som influenza ala symptomer som har været på vej (men sådan havde jeg da også da jeg fandt ud af at jeg var gravid med Oliver, men de to test jeg har taget har selvfølgelig været negativ og jeg er på p-piller).. 

Så mange bekymringer fundere rundt i mit lille hoved...hvor er det hårdt at "blive voksen" .. 

  Selvom alle mine spekulationer og lign har alligvel fået lavet lidt på kreafronten. Det er min form for terapi, og det får mig til at slappe af og få tankerne lidt væk.

 Bestilling som jeg har fået klaret i flotte brune, blå og grønne farver. Tæppet er lavet som et legetæppe så der er mellemstykke med dobbelt lag pladevat. 

Tæppe i blå/turkis og grønne farver, stadig til salgRetro glade farver, stadig til salg..

Se alle mine tæpper  i min Blogshop
Jeg tager imod bestillinger indtil august, så jeg ikke bliver alt for stresset ved siden af studiearbejdet.

12 kommentarer:

 1. Jeg forstår dig godt.... Det er en stor ting i livet, når man sådan skal i gang igen efter barsel. Jeg har selv været noget ude af balance alle tre gange, jeg har prøvet det..... men du må trøste dig med at alt har sin løsning, så det går det hele uanset hvor meget vi bekymrer os.

  Kh Christina

  ps. lækre tæpper:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina, dejligt at høre det fra andre også at jeg ikke den eneste som føler det sådan:) Det vil jeg forsøge at gøre:)

   Mange tak:)

   Vh Mia

   Slet
 2. Fald lige over din blog og har det som dig:) Min barsel slutter til august og bekymringerne om at slå til på arbejdsmarked og ønsket om en lille ny fylder meget og tankerne sætter sig i maven. Jeg har dog haft glæde af at skrive mine tanker ned mht til hvad jeg vil med mit liv. Blot et fif som kan anbefales:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er mere end velkommen Vera:)

   Ja det gør det virkelig.. Jeg prøver også at skrive min tanker ned, det bruger jeg især bloggen her til også, både udgiver gode og dårlige ting. Jeg synes på en eller anden måde er rart at andre har mulighed for at læse de tanker og ideer jeg har, og måske komme med egne erfaringer og gode råd, så jeg ikke følger at jeg er den eneste i hele verden der går og føler som jeg gør:)

   Tusind tak.. Det gule er stadig til salg:)

   Slet
 3. og glemet lige at sige at tæpperne er super fine, er vild med det gule.

  SvarSlet
 4. Hvor er dine tæpper altså bare SÅ fine... Er helt vild med farverne og sammensætningen...Og så håber jeg, at du kommer godt igang igen efter din barsel..

  God aften

  /Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak:D

   Også du må have en forsat god aften:)

   Slet
 5. Hvor er de bare fine dine tæpper. Er også selv meget kreativ, måske du har lyst til at tjekke min blog ud, evt. blive fast læser?

  Mvh Helena

  SvarSlet
 6. Hej Mia... er total vild med elefanterne i den grønne og blå version, har du nogen til overs eller har du nogen ide, om hvem der kunne have noget på lager ??

  VH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke... Tusind tak:) Har du evt set den GiveAway xoeinding, køre lige i øjeblikket? :) Der udlodder hun 36 elefantlapper:)

   Vh Mia

   Slet
 7. Anonym8/26/2012

  It's actually very complex in this active life to listen news on Television, thus I simply use web for that reason, and get the most recent information.
  Here is my weblog ; cool articles to write about

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen