tirsdag den 17. juli 2012

Mumi

  Hvor jeg dog savner de gode gamle tegnefilm med mumitroldene. Jeg synes det er synd at de ikke bliver vist længere for børn, kun i 3D version med fortællestemme. Er det bare mig, eller forsvinder essensen ved historien om mumi og co ikke lidt ved den nye udgave?

Jeg søger med lys og lygte efter mumistof. Er der nogle der ude som evt kan hjælpe? Jeg søger stof med mindre motiver på.

15 kommentarer:

 1. Jeg skal se hvad jeg har liggende i morgen, er der evt nogen bestemte du søger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækkert Sara, du er en skat:) Nej, bare med små motiver.. Jeg kunne godt tænke mig at lave en mumitæppe..:)

   Slet
 2. Du har helt ret, jeg er også meget mere til tegnefilmene. I Tiger har de en tegnefilm der hedder 'mumi - kometen kommer' eller noget i den stil. Koster vidst 20 kr. Det er den eneste tegnefilm jeg lige er faldet over. Jeg har købt indtil flere af den, så der ligger både én her hos os, og én hos mine forældre. Min datter elsker nemlig tegnefilmen, men ser også de andre, men tegnefilmen foretrækker hun.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, er det rigtigt? Det bliver jeg nødt til eje...:)

   Det kan jeg godt forstå, de er også rigtig gode:) Hvor ville jeg ønske de begyndte at sende dem igen!!! :)

   Slet
  2. Ja, det er rigtigt:-) Jeg tror da at man stadig kan få den.

   Ja, det måtte de altså gerne.

   Slet
  3. Jeg må ned i tigeren, tusind tak for tippet:)

   Lige præcis:)

   Slet
  4. Ellers tror jeg at vi har to - skal bare lige tjekke at den ene ikke er i sommerhuset.
   K.h.
   Christina

   Slet
  5. Fedt, tak;D

   Slet
 3. Jeg savner virkelig også de gammeldags tegnefilm. Sad faktisk og talte med min veninde om det her forleden dag. Det er alt sammen gået hen og blevet 3D animation, og det er slet ikke som det var, da du og jeg var små:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis.. Det er virkelig så synd. Der er altså et eller andet ved de gode gamle tegnede tegnefilm...

   Slet
 4. Hej mia.

  Jeg har noget Mumi liggende, sender billeder med i morgen:-)

  SvarSlet
 5. Jeg har vist også lidt mumi stof i min Etsy butik http://www.etsy.com/shop/FruBach

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for linket, jeg smutter ind og kigger, tak:D

   Slet
 6. Anonym1/15/2013

  CDON.dk- mumi tegnefilm 49,- :)

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen