tirsdag den 31. juli 2012

Min aller første stykke kluns...


  Jeg har nu begivet mig ud i at lave kluns til lillemanden. Det var jo et stort ønske at nå at lave lidt tøj til ham inden han fyldte et år, og indtil videre har jeg fået lavet denne færdig i str 80.. Jeg er så mega stolt af mig selv, selvfølgelig er der nogle begynderfejl undervejs, og jeg var lidt doven, så jeg kørte kun med hvid tråd hele vejen igennem, men sådan er det, det må være charmen ved den.. 
Jeg var lidt bekymret hvordan det ville gå med at sy i jerseystoffer, men jeg overlevede, jeg synes faktisk ikke at det var slemt. Det der drillede mig mest, var at sætte ribkanterne på. Jeg skal lige vænne mig til at det hele vender rigtigt i strækket, så det blev da også til nogle om'er undervejs, men jeg fattet den til sidst.. 
Alt begyndelse er svært, men jeg elsker udfordre mig selv... Og hvis jeg selv skal sige det, er det ret godt gået når man ikke har prøvet det før:) Til næste gang, skal jeg lige rette i mønsteret, da jeg ikke rigtig synes det hele passede sammen og det fik desværre konsekvenser på denne, især syningen under armene ikke helt passede. Men skal man ikke kunne se det er "Homemade"? 

  Nu kommer der lige en række billede af Trolden med den "nye" bluse på. Den er da rigtig god til ham:D Og tænk sig, imorgen starter min lille guldklump i dagpleje, bliver spændende at se hvordan han tager det, om det værst for ham...........eller hans mor? 

6 kommentarer:

 1. hvor er trøjen blevet god, og guldklumpen passer godt i den.

  jeg krydser fingre for at i begge kommer godt igennem dagplejestart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lotte..:) Den er stadig lidt stor, men hellere at han kan vokse i den end den er for lille eller lige passer:)

   Han virker til at være rigtig glad for det:) men uhh det er hårdt at gå fra ham.. :S

   Slet
 2. Du er en god nybegynder... hvor finder du mønstre til nybegynder-stadiet?
  (Det er mig, der har bestilt stoflapper til o surteklude på facebook af dig... ;) )
  mvh.
  Sandie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sandie;)

   jamen, det her mønster har jeg fra bogen sy dit eget børnetøj fra 0-4 år, mener jeg den hedder... jeg har dog måttet rette i mønstret, da sømrummene ikke rigtig passede... men ellers fungere det godt:) Og tak:) Jeg er hurtig lærenem:)

   Vh Mia

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen