onsdag den 4. juli 2012

Lidt Decotape til samlingen...


Dejligt med lidt mere tape til samlingen. Jeg er helt vild med denne type tape, og det er også med til at give pakkernes indpakning, jeg sender afsted med alle mine tæpper, et lille løft, synes jeg:) 

Hvad bruger du tape til? 

8 kommentarer:

 1. jeg elsker også masking tape. Jeg har lavet en masse, som du kan se under etiketten "washi masking tape" på min blog :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Feeedt, det går jeg da lige ind og kigger nærmere på:)

   Slet
  2. Jeg er blevet lidt lun på den idé hvor du har brugt tape for at indramme reolen der, det var da genialt, tror jeg også jeg vil gøre med min stofsamling:)

   Slet
 2. Mulighederne er uendelige jo!
  De har det på tilbud i Panduro Hobby lige nu hvis du (heller) ikke kan få nok ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super, tak for tippet:D

   Slet
 3. Hej kan da se det er et stk tid siden sidst jeg var her hmmm

  Jeg har lige læst lidt om at din barsel allerede er slut - ja tiden flyver afsted med os og vi er nødt til at følge med.

  Håber ikke du fik din influenca for det lyder da som en træls tid for dig

  kan være det er som du skriver fordi du tænker over alle de ting der nu skal ske ... og om hvordan de vil gå

  Ønsker dig det bedste

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan er det jo Laj, vi kan jo ikke nå det hele:)

   Ja det er den.. men jeg har heldigvis 3 ugers ferie, skønt:) Tiden går bare alt for stærkt...!!

   Nej, jeg ved ikke hvad det var for engang jeg fik mig, det er nok pga alle de bekymrer jeg går med..

   Og tusind tak Laj...:)

   Slet
 4. Anonym8/26/2012

  Hey! This post couldn't be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this write-up to him. Pretty sure he will have a good read. Thanks for sharing!
  Also visit my page ; my article site pro

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen