mandag den 30. juli 2012

Hvor jeg dog elsker at lave dem her..

  Nemlig mine tæpper. De er så hyggelige at lave og jeg bliver aldrig træt at lave dem.. 
Denne er endnu en bestilling, den ligner meget den forgående, det var et ønske fra kunden. Hvis jeg skal sige det, er det blevet super flot:) Jeg er helt tosset med farvekombination; brun, gul og grøn.. 

Hvis du drømmer om en af mine tæpper, kan jeg lige nå at lave endnu et før jeg begynder på studie. Skriv til mig på mail, miameyland@gmail.com, hvis du har interesse. Se flere af mine tæpper inde i min blogshop for evt ideer til farvekombinationer. 12 kommentarer:

 1. De er også virkelig skønne dine tæpper - Det ene bedre end det andet :0)

  SvarSlet
 2. De er virkelig også flotte :)

  SvarSlet
 3. og du er simpelthen skidegod til det - ja undskyld jeg 'bander' :D superflot!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi, her må du gerne Karina:D Tusind tak...

   Slet
 4. Det er virkelig fint!

  SvarSlet
 5. Tusind tak alle sammen:D Bliver så glad når nogen synes om mine ting:D:D:D

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Super super fede tæpper - hvis ikke jeg tager meget fejl er dette lavet til min veninde. Jeg viste hende dine smukke tæppe, og hun var ikke et øjeblik i tvivl om, at hun skulle have en... :-)
  Glæder mig til at det bliver min tur til at bestille en.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Anita... Jeg er da vild beæret, bukker dybt...Jamen du er mere end velkommen, du siger bare til:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen