lørdag den 21. juli 2012

Bytte bytte købmand.. og...

   Den søde Sara, fik jeg lavet en byttehandel med, så jeg modtog dette skønne skønne mumistof. Tusind tak Sara, det er så skønt:)

Jeg fik også lavet en anden byttehandlen med Tamra hvor jeg har modtaget en masse lækre stoffer i form af lapper som jeg kan anvende i mine tæpper, fantastisk...

Mange tak begge to:) 

Jeg søger stadig efter mere mumistof, så hvis du ligger inde med noget er du meget velkommen til at sende mig en mail, jeg er altid frisk på en bytter:)

... en bestilling på en mine tæpper. Denne gang i form af legetæppe.
Det er nu sidste chance for at bestille et tæppe hos mig inden jeg begynder på studie, og mine tæpper kan først bestilles igen til jul. Så hvis du har et stort ønske om at modtage et af mine designs, skal det være nu, du skal bestille, så jeg har en chance for at nå at lave til dig inden jeg begynder i midten af august:) Se flere af mine designs inde i min blogshop, hvor der også er nogle som er til salg..7 kommentarer:

 1. Endnu en gang har du lavet et super flot tæppe. Jeg skal da huske at have dig i mine tanker hvis jeg en dag skal rydde op i alle mine alle mine rester. De har det jo med at hobe sig op.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Dorthe, elsker at lave dem:) Det må du meget gerne, det ville jeg blive super glad for:) Rester kan altid bruges her.. intet bliver kasseret herhjemme;)

   Slet
 2. 10000 tak for det smukke får :D Elsker den :D

  SvarSlet
 3. Det er et rigtig lækkert tæppe!! Jeg kan godt forstå, at du får så mange bestillinger på tæpper. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Marianne:)

   Slet
  2. Bare ærgeligt at jeg over det næste stykke tid ikke har tid til at lave nogle..:( men sådan er det:) kommer igen til jul:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen