tirsdag den 3. juli 2012

Boys time...

  Vores skønne dreng fylder 1 år her den 15 august, og jeg har et stort ønske om at få syet noget tøj til ham. Et område jeg ikke har bevæget mig ud på før, så jeg er rimelig på dybt vand, men mon ikke jeg finder ud af det;) 

Jeg har fundet lidt på hylderne som kan bruges til "ejn litten horra", og jeg må sige jeg er overrasket hvormeget strækstof at jeg faktisk har (det hele er købt (næsten) før jeg vidste at Oliver var en Oliver). Så mon ikke om der skulle blive til et par bluser eller to samt bukser;) 1
En masse strækstof samt fløjl i brun, sort og beige:) 

10 kommentarer:

 1. sikke meget drenget stof du lige havde på lager, så er det bare op på hesten og få kreeret noget tøj til lillemanden

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe.. ja der var en smule på hylderne;P

   Det er jo det, er meget spændt på hvordan det kommer til at gå;) Jeg synes mange beskriver strækstof herinde i Blogland som fjenden.. hehe

   Slet
  2. strækstof er også mere træls at arbejde med end fast bomuld, men det skal du ikke lade dig skræmme af :)

   Slet
  3. Det hør jeg skam heller ikke:) jeg glæder mig til at finde et mønster og at komme gang:) Det bliver spændende at se hvor mange grå hår jeg får samt hvormange jeg kommer op i det røde felt.. Hihi..

   Slet
  4. Hør-gør

   Dumme mobil;)

   Slet
 2. Har ikke selv arbejdet med Jersey men er da bestemt fristet af de flotte mønstre og farver! Med det stof skal du nok få kreeret noget lækkert!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak:D Det er i hvert fald hensigten:D

   Slet
 3. Lækker samling du lige fik fundet frem:-) Jeg glæder mig til at se hvad du finder på. Jeg har selv syet lidt i jersey - noget blev godt - andet knap så godt, men men jeg synes også der har været forskel på kvaliteten af stoffet.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :D Jeg "glæder" mig også til at se hvor mange tårer jeg kommer til at fælde under arbejdet;) Ja det giver jeg dig helt ret i, men jeg synes nu dem jeg har fundet frem her, er super lækre i kvaliteten:)

   Vh Mia

   Slet
 4. Det er så hyggeligt at sy til sine børn!
  Dejlige stoffer du har fået samlet dig!
  Jersey er ikke så slemt, man skal lige lære at tømme det og så går det derud af. En overlever er klart at foretrække når man syer i Jersey, men kan også klares på en alm symaskine;)
  Jeg glæder mig til at se hvad du får lavet.
  Kh Catrine

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen