tirsdag den 10. juli 2012

Love the cats...


  En del bloggere, benytter sig af "spoonflower", jeg tænkte det bliver jeg altså også nødt til at prøve. Jeg har leget lidt med de tyske katte (som jeg er helt tosset med) og resultatet er blevet dette. De er bliver noget mindre (lidt mindre end forventet) end de originale, men alt begyndelse er svært, men udover det synes jeg de er blevet rigtig søde i den brune farve, med hvid baggrund (beklager det dårlige billede, det gik lidt stærkt med at få det taget, inden de kom i vaskemaskinen) og selvfølgelig med en masse sommerfugle omkring. Sommerfugle i enten lilla eller grønne.. 


11 kommentarer:

 1. åh det er super cute...
  Har også været på spoonflower.men kan ikke finde ud af det :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også brugt langt tid at prøve at hitte ud af det:) det tager tid, men fedt at få ens resultat sendt med posten:) jeg glæder mig til at få lavet noget med det:)

   Slet
 2. Ej, hvor er de bare søde - og jeg synes da sagtens, at det kan fungere med, at de er lidt mindre :-) Skal man i øvrigt være opmærksom på told eller hvordan er det med det?
  Kh. Heidi // pangfang

  SvarSlet
 3. Tusind tak Heidi:) de er også bare søde:)
  Ja du kan godt risikere at pakken vil blive taget i tolden da det bestilles i USA. Men hvis man kan få sit eget designet stof, ja så risikere jeg gerne det:)

  SvarSlet
 4. Ja, men det er da virkelig også smart - men det må jeg jo se nærmere på så ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg helt bestemt at du skulle:)

   Slet
 5. Det er bare rigtig sødt. Kan godt lide at det er anderledes end originalen - så er det også mere dit eget. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Det synes jeg også er blevet rigtig fedt ved det, at det netop er blevet mit eget, og ikke er en tro kopi af det gamle print.

   Slet
 6. Det er sgu da helt vildt flot at du kunne få så fint et resultat første gang. Er det stadig pænt efter vask? Jeg synes, deres nye bomuldsstof er noget hø, der ikke holder ordentligt på farven...
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line, jeg er også lidt imponeret over mit første forsøg, men jeg er ikke helt tilfreds, jeg ville ønske motivet var en smule større, jeg overså desværre str da jeg opladede motivet. Men det skal nok komme:)

   Jeg er helt enig med at du siger det noget hø med farveholdbarheden. Det er faktisk for dårligt at det ikke holder bedre... ! Også specielt med de meterpriser man betaler, burde det være bedre kvalitetsmæssigt!

   Slet
 7. Anonym8/26/2012

  Its like you read my thoughts! You seem to understand a lot about this, such as you wrote
  the guide in it or something. I believe that you could do with some p.
  c. to drive the message house a bit, but other than that, this is magnificent blog.
  A great read. I will certainly be back.
  my web page > cool articles about animals

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen