tirsdag den 26. juni 2012

Sommer hvor bliver du af?

... Hvor jeg ved at være godt og grundigt træt af at vi ikke har sommer endnu. Jeg savner solens varme stråler helt vildt, hvor bliver den dog af, vi er slutningen af juni mdr, og jeg har fødselsdag i overmorgen, så har den bare at komme frem;)

  På kreafronten er jeg gået lidt død, men lige nu venter jeg på materialer til en bestilling, men andet for får jeg ikke rigtig lavet i ventetiden, ligesom solens fravær, er jeg det også. Jeg går spekulere om hvad der skal ske fremrettet med mig og min lille familie. Efter min barsel slutning her den 2 juli, går jeg på ferie også begynder "alvoren" igen, den 1 august, starter troldeungen i dagpleje (spændende at se hvordan han/hans mor tackler det), den 14 august starter jeg på Niels Brock. Men hvor bliver det dejligt at komme igang igen efter barslen, men det bliver også rigtig 13 hårde uger .. Og jeg ser frem til når jeg er done. Men så er næste bekymring, den dér læreplads, hvor jeg dog håber der er en butik herover der har brug for mig, for de sidder virkelig ikke på træerne her på Bornholm, den værste ting ville være hvis vi skulle flytte fra øen fordi jeg ikke ville kunne finde een plads. Og det er en stor ting at vi ikke ønsker. Puha.. krydser fingre.. Det store ønske er at jeg inden for de næste 2-3 år er uddannet færdig og der komme endnu en lille ny, samt vi finder vores drømmehus og hund:) Man har vel lov til at drømme..

Trolden og hans far

14 kommentarer:

 1. Her skinner solen, både bokstaveligt og mentalt ;) Du skal bare nyde din familie og være ligeglad med vejret søde.

  Håber al ting flasker sig for jer og at du finder en praktikplads på øen så I ikke behøver at flytte derovre fra, selvom vi jo er nogle der ikke ville være kede af at I kom en smule tættere på ;)

  OG skulle jeg glemme dig i tankerodet om et par dage så: STORT TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN SØDE, her lidt på forskud ;P

  KNUSSSS

  SvarSlet
  Svar
  1. Fantastisk:) Trænger virkelig bare til at kunne mærke det er sommer.. !!! Jeg synes virkelig der er for meget efterår over sommeren lige nu:( Det gør jeg skam også i fulde drag:) Men ville du være dejligt med vejret så man kunne tage på stranden med Trolden osv:)

   Tusind tak, krydser virkelig også alt hvad jeg har...:) Hvor du sød:)

   :D:D:D:D:D

   knus

   Slet
 2. Årh... sikke store ting i vente... Det er aldrig super sjovt at afslutte barsel... Jeg er lige startet igen efter 1 år - og det er altså hårdt (og jeg elsker altså bare mit arbejde), men elsker min familie og mine børn endnu mere. Derfor er det hårdt pludseligt at have endnu en ting som kræver min opmærksomhed... Jeg håber det lykkedes jer at etablere stabile rødder på Bornholm, for det vil da være noget af en omvæltning at skulle flytte væk for at få arbejde. Krydser fingre for jer... Nyd nu sommeren - alt skal nok løse sig... Men det er godt at drømme - bliv ved med det...
  Knus
  Eline

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må man sige at vi har.. :) Men mon ikke det nok skal gå det hele:) Nej, jeg glæder både glæder mig til at komme igang igen og alligevel ikke.. Jamen det er jo det, og de ting man laver i hjemmet herhjemme bliver jo ikke mindre af man pludselig også igang igen;)

   Tusind tak, det er også vores store ønske, og ja det ville det virkelig.. Men nogle af os unge mennesker, skal jo også helst blive, ellers ender det jo bare med at være en pensionist ø;)

   Mange tak.. og rigtig god sommer til dig også...

   Det vil jeg hellere aldrig holde op med:)

   Knus

   Slet
 3. Ja hvor bliver den sommer lige af.. nu krydser vi fingre for, at den er lige om hjørnet og jeg håber for jer i kan blive på øen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak? hehe... den må godt se at komme frem:)

   Tusind tak Karina, det gør vi også:)

   Slet
 4. Jeg grinede meget, da jeg læste en, som udtalte sig om sommervejret, og sagde, at nu "frøs" det da kun 14 grader ;-)

  Jeg har jo tre krudtugler og elsker ligesom Eline mit arbejde, men derfor har det hver gang været hårdt lige pludselig at skulle ud af babyboblen og aflevere ungerne i institution, hvor de så er hele dagen, mens man selv er et helt andet sted både fysisk og mentalt. Vi har heldigvis nogle rigtige søde pædagoger i ungernes vuggestue/børnehave, som de/vi er rigtig glade for, og det gør det altså så meget lettere at aflevere dem ;-)

  Jeg er jo "etableret" med fast arbejde, villa, flere børn, misser og vovse, men forstår fuldt ud dine bekymringer vedr. din/jeres fremtid, men mon ikke, at det hele nok skal gå - jeg xxx i hvert fald fingre for dig og din lille familie, for at jeres drømme skal gå i opfyldelse :-)

  Knus

  SvarSlet
 5. Ja, det har jeg også set at en masse har skrevet.. Men hallo, 14 grader i slutningen af juni mdr, hvad sker der lige for det? hehe...

  Det bliver spændende hvordan det kommer til at gå med at aflevere ham , men mon ikke nok skal gå... ;) Jeg tror bare jeg lige skal vænne mig til tanken om at aflevere ham hos en fremmed og så skal det nok gå:) Men det bliver måske også meget sundt for mig, som du skriver, både mentalt og fysisk:)

  Tak Laila:)

  Knus

  SvarSlet
 6. Der skal altid være plads til at drømme, ellers blev livet for trist :)
  Og ja, hvor bliver det sommervejr af!? Det kan snart ikke være rigtigt, at man skal gå rundt i sit eget hus med striktrøje og ski strømper på i slutningen af Juni måned!! Jeg håber bare på at vi får lidt sommer inden efteråret begynder :/

  Fin blog forresten og en dejlig dreng du har dig :D
  Jeg har selv lige været på weekend på Bornholm til min nieces barnedåb, og jeg kan godt forstå, at du ikke har lyst til at flytte derfra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig Dottie:) Der skal altid være plads til at drømme...! Drømme er også med at til at sætte sig mål:)

   Nej, vel? Vi er også omringet af tæpper, for varmen er der jo slukket for... Kan ikke være rigtig man skal fyre i sommeren, vel? Ja også jeg!! Ellers går jeg da helt død hvis vi så oveni hatten får en slem vinter igen som to sommer siden.. puha... det var en "spændende" vinter herover...

   Tusind tak :) Han er også en lille charmer:)

   Nej, vel? Stille og roligt herover samt jeg ikke ville kunne undvære naturen herover:) Jeg er bare en af de mennesker som ikke vil fungere hvor der er højhuse. og det må man sige at der over på den anden side af vandet:)

   Slet
 7. Jeg har lige skrevet en kommentar, men jeg kunne ikke komme videre da jeg trykkede godkendt?
  Nå prøver lige igen..

  Man skal altid have lov til at drømme, ellers blev livet for trist :)
  Ja, hvor bliver den sommer af?! Det kan da ikke være rigtigt, at man skal gå i striktrøje og ski sokker i sit eget hus i slutningen af Juni måned!?
  Jeg håber på at vi får lidt sommer inden efteråret starter for alvor :/

  Fin side du her forresten, og sikke en dejlig dreng :D
  Jeg har lige været på weekend tur til Bornholm pga. min nieces barnedåb, og jeg kan virkelig godt forstå, at du ikke vil flytte derfra! :)
  Krydser fingre for dig X

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg fik den første gang:)

   Mange tak:)

   Slet
 8. Sommeren - ja, den MÅ altså snart komme. Har også brug for noget af den energi den plejer at bringe med sig!

  Håber at det lykkes med en plads ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis Pia... Energi fra solens stråler så vi kan lade om til vinteren igen..

   Tusind tak.. kryds alt hvad du har:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen