søndag den 17. juni 2012

Nyt look..... færdige projekter

   Endelig har jeg fået mig taget sammen til at sy et nyt betræk til min elskede strygebræt. Og man så sandelig sige at det var absolut tiltrængt...!!! Printet jeg har kommet på det "nye" strygebræt er en af mine favoritter stoffer og de er bare så flotte og klare i farverne.. Sikke nemt det var at betrække, jeg må indrømme jeg blev meget overrasket hvor nemt det egentlig var. Jeg tog det "gamle" betræk, lagde det på stoffet og tegnede efter med 5 cm sømrum hele vejen rundt så der var rigelig plads til at der skulle lægges en snor hele vejen rundt så der bliver dannet den der trække sammen halløj, så betrækket strammes om strygebrættet (jeg ved ikke hvad det kaldes). Udover at strygebrættet har fået nyt look, tilføjede jeg et lag pladevat under det skumhalløj der var der forvejen, da jeg længe har gået og været irriteret over at der nemmest var et "hul" eller udjævning på midten - så nu er det helt straight... Lækkert...Jeg er så tilfreds med resultatet at jeg bare går og beundre det, og næsten ikke kan vente til at komme i gang med strygejernet:D

Ja sådan så betrækket så ud før... Meget meget grimt, havde så dårlig sammenvittighed hver gang jeg skulle bruge strygejernet samt jeg havde en stor frygt for at den brune farve, ville smitte af på det stof eller lign der skulle stryges.. Så kan du næsten regne ud hvordan mit strygejern så også har set ud (nu rengjort), ikke?  Fordi man anvender vlies, som jeg gør i stor stil, så er det desværre uundgåeligt. Eller er der nogle som har nogle tips og tricks til dette? Så jeg kan undgå dette? 


Jeg har fået lavet endnu en omgang hagesmække, så er jeg bare klar parat til alle turisterne kommer over til vores dejlige solskinsø:) Hagesmækkene kan du også finde i min Blogshop..

8 kommentarer:

 1. Brug bagepapir til at beskytte bræt og strygejern ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line.. Det vil jeg så prøve:)

   Og selvfølgelig, hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før;)

   Slet
 2. Hvor er det mønster fedt i den grønne farve (altså, stoffet!!!)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak;D Det er også bare så smukt et stof/mønster.. Jeg har det efterhånden i mange forskellige varianter:)

   Slet
 3. Sikke du har være effektiv, det ser super fedt ud dit nye strygebræt, og det så også tiltrængt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det må man sige at det var Sara.. Dejligt med lidt fornyelse:)

   Slet
 4. hvor ser det fedt ud, du har nok lige verdens flotteste strygebræt nu.

  bruger du bagepapir når du stryger på vlies, det kan tage de værste katestrofer

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg også selv at jeg har;P

   Nej, det gør jeg ikke, men jeg vil begynde at gøre det nu!! :)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen