onsdag den 6. juni 2012

Makeover - køkken - Legen med spraymaling, tapet/papir og decotape

  Jeg er blevet helt opslugt det med maling og tapet/papir for tiden. Det er imponerende hvad man gøre med de ting og "forvandle" ting som man umiddelbart tænker er grimt, passer ikke ind eller lignende. Se bare hvad jeg har gjort med disse ting (er lidt stolt, hvis jeg selv skal sige det;)).  En virkelig grim kasse med rumdeler. Den har været i træ engang, men jeg fik et flip da jeg var gravid med Oliver også skulle den bare være hvid, dog den blev ikke lige som jeg gerne ville have den - manden fik spraymalingen i hånden, da jeg ikke ville udsætte mig selv for lugten pga Oliver i maven, men det er vist heller ikke særlig sundt, har jeg læst?


Æskerne fik en omgang med tapet/papir og decotape, og selvfølgelig skulle der ikke skabe nogle tvivl om hvad der befandt sig i disse, så godt man har dymotape (hitter herhjemme).   Den ikke så kønne kasse med rumdelerne, fik nyt liv med lidt grønt spraymaling (den samme farve som jeg brugte til min elkedel) og lidt tapet. Fin er den blevet, så kan man endelig med god samvittighed byde gæsterne på the (mangler bare at købe lidt flere breve så rummene bliver fyldt ud;))

  Før

Denne er min gamle brødkasse i farven grå, som overhovedet ikke passede ind i mit køkken, godt nok er køkkenets vægge grå, men med alle de farver som der efterhånden er kommet ind, synes jeg den virkede total malplaceret. Så den fik selvfølgelig også en omgang med spraymalingen. 

Efter 

Farven jeg anvendt er naturhvid, som egentlig var et fejlkøb, men synes den fungere rigtig godt til dette formål og nu passer brødkassen meget bedre ind. Dejligt med små forandringer kan gøre så meget at man ikke behøver at købe nyt, men kan give de "gamle" ting et nyt liv. 

Nu hvor jeg var igang med spraymalingen: naturhvid, fik nogle dåser også lige en omgang. Og der må jeg indrømme det har virkelig pyntet! Dem er jeg godt tilfreds med:) Også selvfølgelig skulle de også lige berøres af mit dymoflip...

Før

Efter

14 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet fint! Sikke travlt du har haft:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er alt sammen blevet så super fint:D

   Jeg keder mig i hvert fald ikke;)

   Slet
 2. du får ski da lavet en masse. Sikke nogle flotte ting af noget emballage FLOT!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja ikke:D

   det er bare smart.. hihi..

   Slet
 3. God idé at spraymale dåserne! De er virkelig blevet fine! Den idé er hermed skrevet i idébogen. :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak:) Det er du mere end velkommen til:D

  SvarSlet
 5. Super med spraymalingen. Er det bare almindeligt spraymaling du bruger? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må man sige det er;) Det er fra denne hjemmeside http://www.galleriroholt.dk/category/belton-spraymaling-spraycans-75/

   De er virkelig gode at arbejde med - før i tiden brugte jeg dem fra jem&fix, men disse er for det første billigere samt behagelige at arbejde med - går som en leg:)

   Slet
 6. Tak for tippet. :) Det skal undersøges nærmere.

  SvarSlet
 7. Hej
  Jeg har lige købt en brødboks magen til din, fandt den i en genbrugsbutik men desværre er den postkasserød.
  Gør du noget ved overfladen før du går i gang med at spaymale den? tænker på om det "hænger" fast?
  Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den har jeg også;) Har to.. hehe...

   Nej, det gør jeg ikke, og det hænger fint ved, har brugt den samme spraymaling til min elkedel (den var også rød før), bare en anden farve altså, og den kan sagtens klare varme og kulde.. :)

   Men den skal jo nok have mange lag, hvis du maler den i en lys farve:) Jeg brugte næsten en flaske til min brødkasse.. Husk at tape alt ind, for det er et mareridt at få det af bagefter, hvis uheldet er ude, neglelak med acetone:) (fungere også rigtig godt hvis du får malingen på hænderne:) Jeg endte så med at bruge handsker, noget værre svinderi.. men sjovt er det:) )

   Slet
 8. Så smukt!! Efterbehandler du dine dåser??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :D Nej, det gør jeg ikke, men man kan vel give det noget lak for ekstra beskyttelse?

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen