torsdag den 14. juni 2012

Elefanter kom marcherende..

  Som mange andre i Blogland, har jeg heller ikke kunnet lade være med at bestille nogle af de skønne elefanter (med hjælp fra Tamra og co.) som lige er kommet ud. Skønne skønne fire farver, jeg er især helt vild med den gule, sådan en flot solgul farve, går da og overvejer om trolden skal have et juniorsæt, men nu må vi se, min plan var nemlig mht det blå at det skulle danne en del af et dyne- samt hovedpudebetræk sammen med et andet ynglings stof...:) 2 i 1.. Det kunne da ikke være bedre. Hurtigt, ved jeg i hvert fald allerede nu, får man erhvervet sig en masse betræk til de små, men selvom de slet ikke har behov for så mange.. hihi.. Så jeg synes det ville være en god løsning, samt jeg ville kunne bruge den anden side til noget andet;)  
  Udover de skønne stykker stof fra Tamra, sendte hun mig også lige noget i form af papir, tusind tak Tamra:) Så skal der laves billeder etc. :) 

Mht elefanternes "nye" udseende, er jeg faktisk blevet positivt overrasket! Jeg synes rigtig godt om den betuttede krop med de store øjne, dog må jeg sige at jeg savner lidt stødtænder og elefantens "tæer", det høre sig lidt til, gør det ikke? Men alt i alt, er de bare super søde:) Jeg håber der "udkommer" andre farver også (jeg er især helt tosset med den grønne udgave - ved godt det ikke var en del af de 70'er elefanter - men efter vi fik muligheden i Blogland til at bestille en eneste gang hos en sød Blogdame, blev jeg altså hurtigt forelsket i dem). 


  Oveni alt elefantræset, er der kommet en bestilling på et tæppe i de dejlige lilla og grønne farver:) Og hvis I har fulgt med i de sidste bare dage på min blog, vil en hurtig bloginde eller gut, hurtigt spotte jeg har fået chancen til at indvie mit nye lilla stof med hvide hjerter :) 

6 kommentarer:

 1. jeg er glad for de er kommet frem allerede. Glæder mig til at se hvad du får ud af det hele.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tamra:D Der er en pakke på vej til dig:)

   Slet
 2. fantastiske elefanter!!!

  Uh har gode nyheder miss/ mrs meyland :p
  Jeg har knækket koden!!! såh efter mandag, vil jeg gå i gang med designet :D
  I må have en rigtig dejlig dag :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke;)

   Du er jo bare fantastisk... Glæder mig!!!

   (miss) jeg er ikke gift endnu;P Men skal nok komme, skal nåes inden jeg bliver 25, måske;P

   Det må de også frøken;P

   Slet
 3. hihi kunne jo ikke vide mig sikker :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare helt i orden Elisabeth;P

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen