tirsdag den 19. juni 2012

Det blev til endnu et...

  .. Tæppe i lilla og grønne farver, som er en bestilling. Denne gang har jeg lavet det med dobbelt pladevat med fleece på bagsiden, så det er blødt for bebsen at ligge på og ikke skrider. Hver gang siger jeg, det her er det flotteste jeg har lavet, but they are just keep coming og jeg synes det er svært at vælge en favorit. 

 Du kan se alle de tæpper jeg har lavet inde i min blogshop. Jeg tager gerne imod bestillinger. Du bestemmer farverne og jeg designer, sender et billede med mit forslag, du godkender og du får dit helt unika tæppe..


 Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker feer, alfer og selvfølgelig sommerfugle. Så da jeg faldt over disse stoffer med mine favoritter i lyserød, grøn og lilla, var jeg selvfølgelig solgt. Jeg er overbevist om de ville være vanvittig flotte i mine tæpper, eller til evt. puder? Mulighederne er mange..


8 kommentarer:

 1. smukt smukt smukt tæppe! Du er super dygtig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mette:D Øvelse gør vel mester;P

   Slet
 2. hvor har du købt de der fe stoffer ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg gjort på Trendsales:) Men købte det sidste hun havde;P

   Slet
 3. uuh jeg vil gså have en bebs , så jeg kan have fine tæpper :D

  uha de stoffer kan man da ikke nænne at klippe i ?! :O

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må du hellere snakke "alvor" med manden din;P hihi.. Men du ved jo hvor du kan finde mig, hvis du en dag skal have en lille bebs;P

   Neej, men jeg gør det jo nok alligevel, da det også ville være synd bare lade dem ligge på hylden;) Også er jeg overbevist om at de ville flotte i et rigtig tøsetæppe.. hehe..

   Slet
  2. et tøse tæppe<3
   hihi tror sQ han får grå hår hvis jeg begynder på baby ræs allerede:p

   Slet
  3. :D

   Tiden skal jo nok komme;) Også er jeg klar til at sy et lige i dine ønsker;P

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen