torsdag den 21. juni 2012

Brun, blå og grøn = fed kombi

  Endnu en bestilling er kommet på en mine tæpper. Nu i den lækre kombi af brunlige, blålig og grønne farver.. Et rigtig boys planket.. Sådan et skal min Oliver også have på et tidspunkt.. Super fede farver, der er lidt army over de farver og det er vi vilde med her i familen:)


Se flere af de tæpper jeg har lavet efterhånden i min Blogshop:)

28 kommentarer:

 1. så flot, jeg tager hatten af for din tålmodighed med at klippe og sy alle de lapper,det må tage tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe.. tak Lotte.. But I enjoy it;) Se hvad der sker når man har en masse små ting og kan gøre det større, finder jeg fascinerende:)

   Hvis jeg havde en lille pige, så ville jeg spurgt om du ikke ville lave sådan en fin dukke til mig med lyst hår, men jeg ved ikke rigtig hvad manden herhjemme siger til hvis vores trold får een.. hehe...

   Slet
  2. Drenge kan også lege med dukker - Magne leger en hel del med sin Rubens dukke :-)

   Og lækkert tæppe søde :-)

   Knus

   Slet
  3. I know.. ;)

   Dejligt at han er glad for den...:)

   Tusind tak... Jeg er også rimelig tosset med farvernes kombination:D

   Slet
 2. man kan se at du elsker at lave tæpperne :)

  dukkerne kan også laves i drengeudgave ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. :D

   Kunne jeg godt være fristet til:) Hvad vil du tage for sådan een lille dreng med lyst hår? :)

   Slet
 3. Skær eller klipper du dine firkanter? :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg skær mine lapper:) meget nemmere og mere præcist:)

   Slet
  2. har overvejet om jeg skulle skaffe mig det, bruger du så også den linial?

   kan den skære gennem flere lag af gangen?

   Slet
  3. Det vil jeg i hvert fald klart anbefalde dig at gøre:) Og ja det gør jeg:) Underlag, skærer og lineal, ting du ikke kan undvære når du laver tæpper og self strygejern og symaskinen;)

   Jeg tager kun et lag af gangen, ellers risikere du bare det rykker sig det hele...

   Slet
  4. nogen linial der er bedre end andre?

   Super glad for du vil dele erfaring. :o)

   Slet
  5. Årh, jeg tror dem du kan købe i diverse stofforretninger er fine.. bare den er stor;P

   Jamen selvfølgelig.. du spørger bare hvis der er andre ting:) Deler gerne..:)

   Slet
 4. tror dem jeg kunne se i i butikken sidst var 15*15 eller 15*60, hvad er bedst?

  Du vil sikker få flere spørgsmål fra mig med tiden. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har den helt lange.. Så det kommer an på om det kun er firkanter på 15cm max eller min. som du vil arbejde med? Men du kan jo også bruge linealen til mange andre ting, så jeg stemmer for den store:)

   Du er mere end velkommen Dina... :)

   Slet
  2. skær du så først de 2 siden for så at vende og skære de næste 2? De føste tæpper jeg har lavet har været med 15*15, men planer at laver med 20*20 når pigerne skal ha deres sengetæpper til køjesengen når den skal tages i brug

   Slet
  3. Ja hele firkanten får sig en omgang, så den er helt præcis... Det tager tid, men giver det pæneste resultat..

   Lyder spændende, der kan der godt være en udfordring med linealen, da bredden kun er 15 cm, men det kan lade sig gøre;) Man skal bare være vågen, så man ikke skærer efter på den forkerte led..

   Slet
  4. Jeg må ned i byen eneste (pivpiv) butik og anskaffe mig det, har lige fundet en masse stof frem, så det kan blive afprøvet

   Slet
  5. Afsted med dig;) fantastisk:) God arbejdslyst:)

   Slet
 5. kommer lige til at tænke på noget, hvilken str skæreplade bruger du? Synes kun jeg kan finde nogen der er max 60 cm og ville godt ha en der var lidt længere nu linialen er 60 cm

  SvarSlet
  Svar
  1. Min er også 60 cm, og det synes jeg så også er rigeligt;)

   Slet
  2. Kan det godt lade sig gøre når man skær et stykke på 60 cm?

   Slet
  3. Ja mon ikke? du skal jo bare flytte linealen og sørge for at støtte den så den ikke rykker sig... De største firkanter jeg har lavet har kun været 20x20 med linealen.. ellers bruger jeg mønster papir, hvis jeg kommer derud...:)

   Slet
  4. tænker på pladen, hvis du vil skære 4 af 15*15 på den lange linial og skærepladen "kun" er 60, eller det plejer lige at gå? Ja jeg er lige nysgerrig... hehe

   Slet
  5. Jeg må indrømme, at jeg plejer at rive stoffet i lange baner, tilføjet 1-2 cm, så man ikke risikere at firkanterne ikke passer, hvis stoffet er meget skævt. Efterfølgende skærer jeg en firkant ad gangen... Så jeg gør ikke rigtig nytte af linealens længde, hvis man kan sige det sådan:) Synes endelig det ville have bedre hvis den havde været kortere;P

   Slet
  6. du kan da få den der hedder 15*15 også

   Slet
  7. Ja, men jeg klare mig fint med den anden:)

   Slet
  8. Jeg fandt den diy med hjørner... er fra indlægget i dag:) Har rettet lidt i den med rød tekst, vi lærer jo hele tiden af vores fejl:)

   Slet
  9. jeg kigger... :o)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen