fredag den 15. juni 2012

Amio lukker og slukker nok snart for mit vedkommende...  Jeg har rigtig længe gået og overvejet at lukke min Amio.dk, for ærlig talt er jeg ved at være træt af deres høje gebyrer og så synes jeg deres hjemmeside, er gået hen og blevet ret rodet at se på. Men så tænker jeg, hvad gør jeg så? Amio var den første "shop" jeg signed mig op til og jeg har været rigtig glad for at have den, det var rigtig nemt at gå til samt med at oploade billeder etc. Men nu mangler jeg et andet sted at oprette en ny butik, gerne internationalt. Jeg tænker nu har lille DK taget så godt i mod mine ting, så hvorfor ikke begynde at tænke lidt bredere?

Efter jeg så så Mette's indlæg, som også går med de samme tanker som jeg, har hun fundet et andet alternativ, og det har jeg så kigget nærmere på og nu oprettet mig en Shop der. Jeg glæder mig helt vildt til at få sat lidt produkter derind og krydser fingre for det bliver en succes:D Du kan se hvor langt jeg er nået her.
9 kommentarer:

 1. det bliver da super godt med din fine butik på bigcartel. Jeg er også ved at oprette min, men har ikke nogen varer jeg kan lægge på endnu. Jeg tror det skal være noget andet end det jeg har i min amio shop lige nu!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Mette:) Glæder mig også til at se din:) Jeg synes det er svært at vælge hvilke vare jeg lægge på, det er jo begrænset hvis man kun skal gøre brug af den "free" version:) Jeg tror jeg først lige vil se hvordan det går før jeg begynder at oprette medlemsskab via mdr betaling:)

   Det kan du jo også sagtens gøre, det bestemmer du jo helt selv:)

   Slet
 2. Uh bliver spændende at se din nye side når den er oppe!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også... Og hvor er det dog længe siden jeg har skrevet engelsk!! hehe;P

   Slet
 3. jeg er spændt på at se din nye side/butik :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også jeg Lotte;) bare lidt trist at man ikke kan oprette så mange produkter uden man skal til at betale kontigent... Men sådan er det:) nu må vi se om det bliver et hit;)

   Slet
 4. Hej

  Jeg er også på Amio og må som du også erkende jeg er ved at være træt af det - der sker ikke rigtig noget der - man ser aldrig reklame for Amio etc så tænker også i andre baner, måske jeg vil prøve som dig - hvis jeg kan hitte ud af det ;)Det du har startet ser rigtig godt ud og super lækre produkter du laver - keep on the good work :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marilyn..

   Jeg vil lige starte ud med at sige: tusind tak for roserne, det er altid dejligt at høre..:D

   Og mth til Amio, ja helt bestemt, synes virkelig også det er gået meget i stå derinde, Men man kan sige, Amio, var det første sted jeg fik en "butik" så den har da hjulpet mig på vej, men nu må jeg videre:) Kan ikke betale sig i længden, med de priser de tager, også skal paypal også oveni.. Så jeg synes det er en større udgift frem for en indtægt, som det jo helst skulle være i sidste ende;)

   Vh Mia

   Slet
 5. Hej Mia
  faldt over dit indlæg når jeg søgte på "er Amio død" og det kan jeg se at jeg ikke er den eneste som synes.
  Jeg har lukket min butik på Amio, synes ikke vi bliver taget alvorligt, os butikker. Som du siger man ser dem ikke reklamere for Amio og dit indlæg er endda 2 år gammelt.
  Dit link virker ikke, hvor endte du med at åbne butik istedet for? Etsy er også et alternativ, men du finder nok ikke noget billigere sted, de tager jo stort set det samme, sæt dine prise lidt op :) ellers er Epla.se eller .no, de køber godt i Norge. Hvis dine ting ikke vejer så meget kan det være en mulighed, jeg sælger godt der.
  kh Lonni

  SvarSlet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen