tirsdag den 29. maj 2012

Skal vi "smølfe" nogle smølfebilleder?

   Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er tosset med de små blå væsner og ja man må sige at Oliver også bliver "præget" af denne beundring for de blå. Han har både nattøj, uro og andet i dem efterhånden, og selvfølgelig skal han da også have nogle billeder af smølfer som skal op og hænge på hans værelse;)
Jeg har printet nogle billeder ud (fandt nogle malebøger på google og der var jeg heldig at der var dem i blandt) også har jeg farvelagt dem med nogle farveblyanter og de er kommet i rammer (som kan købes i Ikea). Jeg synes de er blevet rigtig fine, så de skal nok komme til at pynte så fint på hans værelse:) Glæder mig meget til jeg er færdig med hele hans rum så jeg kan vise jer resultatet (hans rum er mit gamle hobbyrum, og "desværre" nåede jeg ikke at istandsætte det helt færdigt inden han blev født da han lige besluttede sig for at komme 14 dage før termin også har det bare stået lidt stille siden, dog er der kommet en masse nye ting til, men jeg har ikke helt fået alt på plads endnu). Jeg har et ønske om at blive helt færdig med hans værelse til hans 1 års fødselsdag den 15 august, så det satser jeg på at jeg gør:)



14 kommentarer:

 1. Hvor er de fine :)

  Kh Karina

  SvarSlet
 2. De er da helt vild gode og flotte farverige

  Dem kan man da kun elske ;o)enten man er præget eller ej

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Laj, hvor er du sød:)

   Slet
 3. Sikke en god idé :-) Deler du links for her er også nogle, der er vilde med smølfer og som ville elske at male dem også? Selv lille Filip kan lide smølfer, for når de to store ser dem på Ramasjang om morgenen, så sidder han i sin højstol og danser og griner over hele hovedet, når den karakteristiske smølfemusik begynder :-D

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro at jeg vil Laila:) http://epica.dk/blog/sparet/filer/malebog/Smølferne%20tegninger%20malebog-%20gratis%20farvebog%20_Smurfs%20drawings%20color%20book%20pages.pdf

   Årh hvor han kær, håber Oliver vil gøre det samme;) Jeg ser dem nu stadig om morgenen, man har vel stadig en barnlig sjæl.. hehe...:)

   Knus

   Slet
 4. Hvor er de fine sådan som de hænger der ved siden af hinanden. Rigtig god ide.

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig Dorthe, det bliver dejligt at få dem op og hænge:) Tak:)

   Slet
 5. Fine- har du set min hæklede smølf på min blog. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi:) Næe det har jeg ikke, men det må jeg da lige gøre:)

   Slet
  2. Gud hvor er de fine...!! er det nogle du laver som du evt kunne været interesseret i at bytte med for noget stof;) ? Jeg kan ikke hækle:(

   Slet
  3. ja, det kan du tro- skriv til mig på mail: migogmaya@hotmail.dk Knus Heidi

   Slet
 6. De er også abre über søde :D iih jeg vil også have en baby, så man kan tillade sig at gå helt amok med tuttenuttede ting, uden at manden tror man har fået en blodprop :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha... hvor du herlig:D

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen