torsdag den 17. maj 2012

Pastelguf...


 
  Endnu engang har jeg fået æren at få en bestilling på en af mine tæpper, som også denne gang skal være i pastelfarver. Dette skal ikke kun være en af mine sædvanlige tæpper, men et juniorsengetæppe med mellemlag og det hele, og selvfølgelig tager jeg udfordringen op, jeg elsker udfordringer:)
Jeg fik tilsendt et billede af kundens tæppe hvor der var farverne: lilla, lyserød, mint, sart grøn og gul (normalt laver jeg ikke mine tæpper i så mange farvekombinationer, men her synes jeg det fungerer overraskende godt sammen). Nu mangler jeg bare kundens accept så jeg kan komme igang med min gode ven: symaskinen.

Hvad synes I om mit valg?

10 kommentarer:

 1. du har gjort det igen, det ser sk... godt ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor du sød Lotte:D tusind tak, jeg gør da et forsøg;) har også lige hørt fra kunden og det er godkendt:D

   Slet
 2. Det ser fantastisk ud søde - som dig, jeg havde heller aldrig sat så mange farver sammen, men hold nu lige op hvor er det flot sammen ;)

  og lækkert kunden har godkendt det ;)

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må også sige jeg blev positivt overrasket:) Men nu må vi se, hun har skrevet efter hun har godkendt det at hun gerne vil ændre lidt.. :)

   knus

   Slet
 3. Det ser sindsyg godt ud:-), personligt havde jeg også begrænset farvevalget, men når det er lagt op kan jeg godt forstå det alligevel:-).

  Jeg glæder mig vildt til at få tid til at lave Storms og mit eget sengetæppe i sommerferien:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, synes også det er blevet godt :) Og sikke fint et dynebetræk du fik lavet til din veninde:)

   Det kan jeg godt forstå.. også et stort projekt:)

   Slet
  2. Jep, er helt færdig med både tæppe og betræk til min veninde, lægger dem på bloggen så snart hun har fået dem:-)

   Slet
  3. Hvor dejligt:)

   Slet
 4. Mums det ser godt ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sara:) Håber du fandt ud af med kantebåndet:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen