tirsdag den 22. maj 2012

Overlocker vs Coverlocker..

Billeder lånt fra google


  Er der nogen derude i Blogland som kan fortælle mig hvad forskellen er på de to? Har du selv een og er det et allemandseje?

  Jeg har længe gået og overvejet sådan en sag, da jeg snart godt kunne tænke mig at springe ud i at sy børnetøj, men jeg synes det skal være på prof niveau, altså hvor det er overlocket osv. og ikke bare er almindelig siksak.

Håber I kan hjælpe mig derude? :)

6 kommentarer:

 1. Jeg har forklaret lidt om de to maskiner i kommentaren på elefanttrøje-indlægget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja har lige set det, tusind tak Line:)

   Så tror jeg vil se videre på den der coverlock dér, den må passe bedre til mig:)

   Slet
 2. Hej Mia

  Jeg har selv en overlock (Bernina 800 DL) og det er et af de bedste køb, jeg længe har gjort mig. Det er en fornøjelse - og skønt at have pæne sømme. Det jeg er blevet rådet til er at købe en overlock og coverlock seperat, da de er kombimaskinerne er sindsygt svære at indstille. Om man så skal starte med en overlock eller coverlock er vist et temperamentsspørgsmål ;-) Læs evt. mere her: http://slyngebarn.amandur.dk/forum/showthread.php?t=145478&highlight=coverlock. Prøv at søg rundt derinde på slyngebarn, der bliver ofte skrevet om coverlock vs overlock.

  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak fordi du vil dele dine erfaringer med mig, det sætter jeg stor pris på...:) Jeg vil læse videre på det link du givet mig, tusind tak:)

   Vh Mia

   Slet
 3. Anonym5/25/2012

  En overlocker er undværlig :-) Jeg er udannet beklædningsdesigner og modelkonstruktør og har tidligere arbejdet indenfor dette fag, både med egen virksomhed og som skrædder på en systue. Idag syr jeg kun på hobbybasis. Nå men når du skal ud at købe dig sådan en, vil jeg til enhver tid anbefale dig at købe en Bernina - så har du en for resten af livet.
  Hilsen Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Line for at du vil dele din erfaring:) Den vil jeg kigge nærmere på:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen