tirsdag den 15. maj 2012

"Så er bønderne kommet til byen"

   Udstyret med en masse snotpapir, antisprit og næsespray, gik den længe ventede tur imod Københaven i fredags sammen med min moder. Men jeg burde nok have blevet hjemme, men nu var det hele jo ligesom arrengeret med at min kære svigermor samt svigerinde kom og passede Oliver (manden var jo på job) så vi kunne tage afsted og rejsen er jo heller ikke ligefrem billig, og de ville gå tabt. Men det var en rigtig god tur og jeg fik købt en masse gode ting til klædeskabet (stor mangel, eftersom de sidste kilo fra graviditeten ligesom ikke rigtig gider komme af.. hehe) og selvfølgelig kom vi også lige i "Søstrene Grene" (favoritten), her blev der også handlet en hel del dims og dutter, hvor nogle ting jeg tænker, hvad skal jeg dog bruge det til, men man ved aldrig om man lige får brug for en dut eller to;) 
Efter en masse shopping på "Strøget", har jeg længe gerne ville besøge "Husflid" som jeg har hørt mange af jer i Blogland omtale. Det kom jeg også, men det var en spændende tur derud, for som overskriften antyder "Så er bønderne kommet til byen". Min mor brugte denne sætning da vi skulle sørge vej inde i en bus på rigtig godt bornholmsk, også kunne den søde buschauffør jo ikke lade være med at smile og viste os pænt vejen til den rigtig bus på den anden side af vejen (pinligt). Men det gik og efter at spørge om vej et par gange kom vi endelig frem til destinationen. Hold da op hvor har de en masse, fik da også købt lidt med hjem og er da absolut ikke sidste gang vi skal derud når vi er i storbyen og nu kender vi jo vejen;P Lige en anden ting, hvor er verden dog lille, da vi trådte ind af døren, kunne ejerne straks høre hvor vi kom fra.. hehe.. Er det virkelig så tydligt? Så viste dig det så at min mor kendte en af medejerne som så kommer regelmæssigt på Bornholm og ja de begyndte at prikke og hun ville høre om alt hvad der foregik lige nu over hos os.. Det var nu meget skægt. :)


Disse var blandt andet nogle af de ting jeg fik med hjem fra "Husflid" 

Dagen efter Københavnerturen, blev jeg rigtig ramt af feber og forkølelsen blev bare endnu værre, så har været rigtig ramt indtil nu og er stadig ikke helt på toppen, men det går heldigvis bedre:) Men så stædig som jeg er, er jeg kommet op af sengen (selvom jeg nok burde blive liggende). Nu ligner vores bare hjem noget der er biiib.. Vasketøj bugner og der trænger til en kærlig hånd mange steder. Hvorfor er det lige når man ligger sig syg at sådan noget her at man vender tilbage til? Det ville være meget smartere hvis det lige kunne tage sig selv, ikke? hehe.. Jeg må indrømme det er ikke lige det fedeste at "blive rask" til at så lige skulle ordne, så vil jeg da meget hellere blive i sengen, men den går jo nok ikke... ;)

Dejlig dag derude... 


4 kommentarer:

 1. åh hvor jeg misunder dig din københavnertur, jeg vil så gerne i husflid (jeg tager gerne snottet og feberen med), som jyde er jeg henlagt til at lure lidt på deres webshop som erstatning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men til gengæld kommer jeg kun til kbh 1-2 gange om året, men så skal der også bare gåes agurk:)

   Jeg synes også deres hjemmeside er rigtig god, men det er nu en oplevelse selv at stå i butikken, det må jeg indrømme. Sådan havde jeg det også da jeg første gang sidste år kom i "stofogstil" forretningen, jeg var helt mundlam.. hehe..

   Slet
  2. jeg har ikke været i kbh i flere år, der er ikke rigtig en anledning til at tage derover,men jeg er ikke i tvivl om at butikken skal opleves.

   stof og stil er også bare stor stor, det er slaraffenland :)

   Slet
  3. Ja det skal den skam, så du må "finde" en anledning til at tage en tur dertil, selvom det er vel ligeså mange timer som jeg sidder på en færge samt tog/bus? :)

   Jo tak, fik helt et chok, du skal have set mig da jeg gik ind i Bilka for første gang for 3 år siden, wow... hehe.. Alt er bare så meget større på den anden side:) MEN det betyder ikke græsset er grønnere på den anden side, elsker at bo herover:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen