søndag den 6. maj 2012

Endnu engang "kill your darlings"...


  Efter en hård og travl weekend med havearbejde og en lille trold som har haft høj feber, er det dejligt med en mere afslappende søndag. Trolden har det nu meget bedre og jeg har fået trænet og siddet lidt ved symaskinen, så kunne dagen ikke være bedre:)

  Jeg har fået en bestilling på endnu et tæppe i mine favoritfarver: grøn og lilla, så endnu engang er der taget hul på nogle af mine "darlings". Nu venter jeg bare på accept fra køberen om hun er tilfreds med sammensætningen:) Udover det har jeg endelig fundet et billedredigeringsprogram, som oveni det også er nemt at anvende. Det har jeg ledt længe efter. Du kan finde det her også er det gratis:D...4 kommentarer:

 1. den flotte sammensætning bør modtageren kunne lide, det er jo smadder flot

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Lotte:) Den er heldigvis også godkendt så er straks gået igang med at sy det sammen og kommer på bloggen om et par dage:)

   Slet
 2. Ej hvor er det flot! Fandt faktisk din blog fordi jeg så et tæppe du har på trendsales, superflot! Du skriver, at du syer bagsiden på i hånden, men hvordan gør man det? har selv forsøgt mig med et lappetæppe en enkelt gang, men det blev ikke ret pænt da jeg syede det sammen på maskine.. lidt ærgerligt.

  Du har hermed en læser mere - og nu vil jeg kigge lidt videre på din blog :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Karina:) Ja det stemmer, du kan se dem alle inde på min blogshop under patchwork, hvis du har lyst:)

   Ja det var rigtig synd:( Jamen jeg syr alle lapperne sammen først også tager jeg min bagside og ligger den under, herefter tager jeg sømrummene fra forsiden og syr med usynlige sting sammen med bagsiden:) Jeg er heller ikke til at man syr direkte på forsiden og sammen med bagsiden, derfor jeg kom op med den anden løsning, selvom den første nok er det man i realiteten skal gøre, men så kommer oprøreren op i mig. hehe... Vil helst gøre tingene på min måde;P

   Hvor du sød, jeg har skam også været forbi din;) Og sendt dig en mail:)

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen