tirsdag den 24. april 2012

Sommer, sommer og sol...

 
 Endnu et tæppe er "født", nu i rigtig sommerglade farver. Tæppet har målene 80x100 cm.

  På bagsiden er der rosa fleece. Forside og bagside er syet sammen i hånden, da jeg synes det ville være synd at sy dem sammen på forsiden (for at undgå det rykker sig når tæppet engang skal vaskes - 40 grader), men det er jo en smagssag:)

Her kan du finde dette sommerlig tæppe

  Jeg tror aldrig jeg bliver trætte at lave disse, men alligevel kan jeg godt mærke jeg bliver nødt til at ligge dem lidt på afstand og lave noget andet:) Mit hoved er ved at koge over med alle de ideer jeg har for tiden (det må være pga vi snart nærmere os sommer og sol, og humøret bliver i top samt jeg opnår mere energi med en lille prut der sover næsten en hel nat, frem for at vågne flere gang om natten), så nu skal jeg  igang med at lave andre kreaprojekter:) 

  Jeg modtog en bestilling fra en lille butik i Norge, som var helt solgt i mine ugleophæng. De er nu færdige og er fløjet fra reden. 


Har du set min GiveAway jeg har kørende fortiden? :)


Dejlig dag derude.. Glæder mig til sommer og sol!!!
 

7 kommentarer:

 1. SKØØØØNT tæppe søde - men det er jo selvfølgelig også lige i mine yndlingsfarver :)

  Og så lige til de der ugler - er du måske sød at sende en gul med lyserød mave og en lyserød med gul mave i min retning?? Jeg betaler selvfølgelig gerne ;D og måske i turkis lime, hvis det findes ;)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. hov glemte at skrive et stk ved den turkis, altså 3 i alt :)

   Slet
  2. Det laver jeg bare til dig søde;P

   Tænkte nok du ville synes om tæppet i de farver;P

   knus

   Slet
  3. Alle tiders :)

   He he - ja jeg har altså et eller anden med de farver for tiden ;P

   Knus

   Slet
  4. De er også bare skønne:D

   Slet
 2. Skønne farver!!!! - du er jo gået i masse produktion. de er så flotte!! :D
  jeg kører giveaway inde hos mig fra coolstuff - tænkte det måske kunne være interessant for dig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa.. hehe.. de bliver jo solgt ligeså snart jeg har rejst mig fra symaskinen, dejligt:D

   Uhh.. det lyder spændende:D

   Slet

Amio At rejse er at leve Bagværk Barnedåb Barsel Beretning Bestilling Billedredigeringsprogram Birds Blog Award Blogdesign Bloggen Blogland Blogleg Blogrod Blogudfordring Butik Buzzador Bytte Bøger Børneliv Børneværelse Carpe Diem Change Away Cowboy Dagpleje Darlings Decotape Deer Det mystiske univers DIY Drømme Dymo Elefanter kom marcherende Elefantitis Elephant Love F for Får Fairy Familie Familien Fascination Flagranke Flet Forandring Forår Forårsrengøring Foto Fra start Fremtid Fund Færdige projekter der bare ligger Fødselsdag Får Gammel kending Gaver Genbrug. Barndom Give Away Giveaway Gravid Graziela Grønne fingre Hagesmække Hangtags Haven Hjemmefødsel Hjælp Hobby Hospital Hue Hus Husflid hvaderpåmenuen Hygge Hynde Hækle Højstol Ideer Instagram Japan Jersey Jul Julegaver Juleskibet Julesysler Juletravlhed Juniorsengetæppe Kill your darlings Kluns Knorrbouillon Kommode Krearummet Kreationer Kuffert Kylle Krylle Kyllinger Køkken Layout lillebror Loppefund Luftballon Lys lægebesøg Mad Makeover Mig Mobile Mormor sysler Mumi Nisser Nr 2 Oliver Om mig Oprydning Opskrifter Ord Overgangen barn til dreng Overlocker Overlocker vs Coverlocker Pakker Papir/tapet Pastelfarver Patchwork Perfektionisme Post Post DK Postmanden Prinsen kom til verden Produktion Pude Puf Punge Pyntekasser På stoffer Påske Rejsen over vandet Rensdyr Retro Retro slange Ræv Scrapbook Selvforkælelse Seng sengetøj Shopbiks Shopping Sjov Skråbånd Slyngevugge Smølfeamork Smølfer Snart 9 mdr gået Sne Sommer Spraymaling Status Stof Stofbutik Stofpakker til salg Stofsamling Stofønske Studio Suttekæde Suttesnorer Sygdom Sættekasse Så er bønderne kommet til storbyen Tanker Tapetsere Tigerdyret Trendsales Troldens værelse Troldeungen Træning Tyske katte Tænder Tæppe Tøjdyr Uddannelse Udfordring Uglepuder Ugler Uheldig USA Veet Velkommen indenfor Vi venter på storken Voksensengetæppe Vuggestue Værnepligten Webbutik Webshop Word Cloud Ynglings Ønske Øen